Arda'dan Yanal'a: "Diego'yu alın!"

Arda buradaki cogu elemandan kat be kat daha Galatasaray'lıdır,akıllı olun Arda'yla ugrasmayın.

Arda buradaki cogu elemandan kat be kat daha Galatasaray'lıdır,akıllı olun Arda'yla ugrasmayın.

Evden mi aldıracaksın? :) Şaka maka 3-5 çocuğun lafına bakmaya değmez. Önce o kadar laf edip gönderdiler, şimdi kendilerini haklı çıkarmak için saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.

Arda anlatmışdır az çok türkiyeyi ve feneri .

Ama diego gibi birisi ardanın git demesi ile gidermi hiç?

Bilgi almışdır okadar. Buda doğal

Arda'nın nasıl bir Galatasaraylı olduğunu her platformda görüyoruz böyle konular gereksiz.

Diktator musun,bu benim sahsi fikrim,herkes senin görüsü paylasmiyor ki,bana göre Ardaya böyle fotograflar,böyle aciklamar YAKISMAZ. kendini Galatasaray cocuk olarak görüyorsan,böyle birsey sana yakismaz. Nokta.

Diktator musun,bu benim sahsi fikrim,herkes senin görüsü paylasmiyor ki,bana göre Ardaya böyle fotograflar,böyle aciklamar YAKISMAZ. kendini Galatasaray cocuk olarak görüyorsan,böyle birsey sana yakismaz. Nokta.

Uzatmaya gerek yok bu forumda nasıl bi galatasaraylı oldugunu bildigimiz arda turanın sacma sapan fener resimleri ile karalayacak degiliz, boyle sekil konular acamazsın arkadasım zaten duzelttik konu kapandı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzatmaya gerek yok bu forumda nasıl bi galatasaraylı oldugunu bildigimiz arda turanın sacma sapan fener resimleri ile karalayacak degiliz, boyle sekil konular acamazsın arkadasım zaten duzelttik konu kapandı.

Kendi kandirma :) sadece ben böyle düsünmuyorum. Arda iyi bir Galatasarayli degil,daha dogrusu iyi bir Galatasarayli olarak davranmiyor. Nedeni zaten aciklanmistim. Benim görüsüm bu,.

Kendi kandirma :) sadece ben böyle düsünmuyorum. Arda iyi bir Galatasarayli degil,nedeni zaten aciklanmistim.

Bu adamın daha ne yapması gerekiyo bırakın artık su dusunceleri, acunla gorusuyomus emre ile gorusuyomus sizin hayatınızda hic fenerli arkadaslarınız yok mu simdi bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum bizim olayımız yalnıs bi konu acılmasıydı bunu duzelttim konu kapandı iyi forumlar.

alsınlar yüz yılın kazığı senede 6 milyon € 3 yıllık anlaşma feneVe kazık ohhhhhh......bide caner isyan etmiş diyegoya bu kadar para veriyosunuz bende isterem demişşşşşşşşşşş :happy:

Oha 6m € mu? Vermezler heralde okadar.

4 olsa belki.

Arda medyatik futbolcu, mobese kamerasına bile konuşacak adam. Boyundan büyük işlere giren biri, benim için hiddinkle prim pazarlığı yaptığın da bitmişti.

Ulan bu fblilere aciyorum ha kendilerini satarlar arda fbde oynasin diye

ama kendinizi degil sülalenizi bile satsaniz o istediginiz olay olmaz

Geri
Üst Alt