Ardı Arkası Kesilmeyen Hakem Hataları

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Bugün suçu teknik ekibe,yönetime ve futbolculara yazsakta 90. dakika da Linnes'i yapılan net penaltıyı hakem 2 dakika VAR odasıyla konuşmasına rağmen vermedi, gidip bakmadı bile.

Son 3 haftada 2 puan alabildik. Doğru kararlar verilse çok farklı bir durum da olabilirdik.

Bu konuyu es geçmemek gerekiyor ama bakıyorum ki Galatasaray taraftarı hakem hatalarını kanıksayacak duruma gelmiş

Penaltı falan yok

Önce o 2 golü yemeyeceksin ayrıca lig sonuncusundan.

%100 penaltı o pozisyon.Omuz omuza mücadele yok Linnes önde geliyor diğer oyuncu arkadan gelip omuzuyla sırtından itiyor linnesi.Ancak Hoca elimizdeki maçı buraya getiriyorsa Hakem de suç arayamam maalesef.

Doğruları konuşacaksak bize puanlara mal olan hatalar BJK ve Konya maçlarında oldu.

Bugün ise Rize'nin golünde verilen faul muhtemelen PL'de veya CL'de verilmez.

15 hafta 1 galibiyet lig sonuncusu rizeyi penaltıyla yeneceksek yenmeyelim bi zahmet. Gelen geçenin tokatladığı takıma karşı ezildik önce bunları sorgulayın , sonra hakemlere bakarız

Pozisyon penaltı cahil cahil konuşmayın linnese arkadan yapılan çok net bir şarj var. Linnes zaten içeri doğru katediyor. Bu kadar mı cahilsiniz be? Hocayı eleştirelim okey hocada bu maçı vermiştir o da kabul. Ama kör gözlerle şu yapılan operasyonu nasıl görmüyorsunuz?

Tamam bende katılıyorum.İçeride lig sonuncusu ile oynanan maçta 2-0 dan işi 2-2 ye getirip penaltıdan medet ummayalımda.Bariz penaltıyıda versin yani hakem bir zahmet.

Penaltı yok diyenin Galatasaraylığından şüphe ederim

Tamam bende katılıyorum.İçeride lig sonuncusu ile oynanan maçta 2-0 dan işi 2-2 ye getirip penaltıdan medet ummayalımda.Bariz penaltıyıda versin yani hakem bir zahmet.
Bana da ilk başta penaltı değil gibi gelmişti ama tekrar izleyince net penaltı. Omuz falan yok sırttan itme var

Penalti verilmezdi bence. Bir de Umar Aminuya foul caldi diye g*tü hayatti tutmazdi orda penalti calmaya. Orda golu verse, sonra belki penaltiyi verildi

Geri
Üst Alt