Arif Erdem: "Şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe"

dediği herşey doğru..sabrinin başarılı olduğu bir sene sonrası bu şekilde gönderilmesi yanlış..fenerin kadrosu oturmuş biz daha yeni takım kuruyoruz avantajlı demesi normal..arif erdem candır..objektif olması hain olması anlamına gelmiyor..benim için sıkıntı yok..

Olcan, telles ve bırıma hariç kadrodaki futbolcular en az 2 bazıları ise 3 yıldır takımda. Yeni kurulan bir şey yok. Fener diego'yu alınca yeni mi kurulmuş oldu? Hayır. Sadece mevcut kadrolarına takviye yaptılar.

manchester'a attıgı golü daha da izlemem artık zaten bulana kadar sacma sapan yerlere gidiyordum

Forum yine ağır saçmalamış.Şu dediklerin de yanlış bişey yok.Rıdvan gibi yalaka mı olsun?!

Şampiyonluk konusunda haklı,adamların kadrosu bizden daha iyi&dengeli olduğundan fb favori.

İlgi çekmeye çalışıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'dan ayrılan her futbolcu neden bize giydiriyor ?

Fenerde 2-3 tane elebaşı medyayı ele geçirmiş orada burada konuşur şikeye bulaşmış her türlü pisliği yapmış takımını savunur.

Başkan futbolcuların soyunma odasına girer fırça çeker. Teknik direktöre karışır.

Efsane olacak futbolcusunu eleştirir "elinde twit" der brezilyaya yollar.

Ama ortada hiç bir şey yoktur fenerde arkadaşlık hat safhada, fener mükemmel, fener şahane olur.

Bizde de yok yere gündem oluşturma çabası federasyonundan hükümetine kadar.

ARKADAŞIM BU KADAR ÜZERİMİZE GELEN VARKEN İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR BARİ SİZ YAPMAYIN.

Yeter yahu yeter kendi taraftarımdan tiksinir oldum. biri der ben Galatasaray liselisiyim. Divanda millet birbirinin kuyusunu kazar.

Hadi onlar rant peşinde ulan arif sana ne oluyor ? hiç mi ekmeğini yemedin bu klübün ?

işte bu yüzden metin oktay değilsin. komik arif olarak anılıyorsun kimse ah vah diyip fotoğrafını profiline koyup seni yad etmiyor.

gittikce küçül arif devam et zaten yok olacağını biliyorsun biraz destek de sen ver.

Herşeye herkese inat GALATASARAY!

en nefret ettigim oyuncular yıllarca galatasarayın evladı muamelesi görün futbolu bırakıp yorumcu olunca agzınıza geleni söyleyin adammısınız

Gecen yil Kayserispora 3, Rizespora 4, Antalyaspora 4 vs puan kaybettik. Gelecek yil sampiyonu bu tarz takimlar belirleyecek. Bizim bu takimlara karsi puan kaybetme lüksümüz yok. Galatasarayin kadrosu ligin en iyi kadrosu, fakat maksimum verim almak önemli. Gecen yil Mancini coğu oyuncudan cok az verim aldi. Buna ragmen, devre arasinda kaliteli bir kanat alsaydik, son ana kadar sampiyonluk mücadelesi verirdik. Diğer takim sadece ligde mücadele edecek. Böyle bir avantajlari var.Diegoyu almalarina ayrica sevindim. Calisan sistemi bozdular. Ağir stoperler, savunmasi kötü beklerle, 3 tane cok iyi top kapan, rakibin oyununu bozan ve iyi alan daraltan ön liberoyla pek acik vermiyorlardi. Yine de bizi cok zorlayacaklarini düsünüyorum. Eğer, 3.bölgede fark yaratacak, yaratici ve bitirici, Sneijder, Bruma ve Burakin bölgelerinde oynayabilecek,benchten gelip skoru degistirebilecek bir yabanci alirsak, cok daha avantajli oluruz.

Bekledigi görev teklifini alamadı heralde bizden.

Yardımcı antrenör hayelleri suyan düşünce normaldir böyle açıklamalar. Çok üstünde durmamak gerekir.

Geri
Üst Alt