Arjen Robben mi Gareth Bale mı?

72241063.jpg

roben riberyden de buyuk aslında.baleden zaten buyuk.bence cr7 buyuk messı o da buyuk robben buyuk aguero dıye gider.

Begenemedim tabi Özgür ne yaptin sende? Robben'in klasi tartisilmaz. Ama Ronaldo'ya haksizlik olur. Herkesin kendine göre fikri var tabi ama neye göre nasil Robben diyorsun, güldüm, ama cidden merak ediyorum :D
Tarzi hosuma gidiyor. Bir de millet nasil olur Ronaldo daha iyi Messi daha iyi diye tepki veriyor o hosuma gidiyor :D

Tarzi hosuma gidiyor. Bir de millet nasil olur Ronaldo daha iyi Messi daha iyi diye tepki veriyor o hosuma gidiyor :D
He yani objektif degilsin bu konuda :D Sasirdim acikcasi ama en azindan simdi anlasildi. Burda iki saat Ronaldo ve Robben icin teknik kiyaslama yapsak ikna olamazsin dediklerine göre.

Yani ben maviye mavi desem, sen 'benim icin kirmizi cünkü öyle hosuma gidiyor' yazacaksin bu konu icin :D

Ben: Ama bak Ronaldo su özelliklerde üstün.
Özgür: He öyle de ama Robben daha güzel ayak ici vuruslar yapti yahu, tarzi cok güzel.

Son düzenleme:
Tabii olm niye objektif olayim pozitif bilim mi bu? Robben'in xxsmall formasi > ronaldo nun depari misal

Geri
Üst Alt