Ben bu olaya takıldım.... İrfan hoca hayırdır?
Ekli dosyayı görüntüle 264562Ekli dosyayı görüntüle 264563Ekli dosyayı görüntüle 264564Ekli dosyayı görüntüle 264565
peki o zaman, yoksa yükselecek yer arıyorum teknik heyette zatenduvara tesir etmeyecek markırı alıp kaybolmasın diye malzemeciye veriyor. daha sonra bi yerden duvara yazı yazabilecek bir edavat meteye temin ediliyor.
"içindeki fb aşkını saklayamamış ya. zaten kköy'de BORU GİBİ 3 tane sokmamızı hazmedememiş gibi bir hali var" der gibisin ve bizi üzeyir'sun. :dBen bu olaya takıldım.... İrfan hoca hayırdır?
Ekli dosyayı görüntüle 264562Ekli dosyayı görüntüle 264563Ekli dosyayı görüntüle 264564Ekli dosyayı görüntüle 264565
valla irfan hocanın tepkisizliği ,sakinliği beni üzeyir.. Ha sakin adam seven Ergün penbeci ler , Hakan baltacılar veya veli baltacı lar farklı düşünüyorsa ona da saygı duyarım..."içindeki fb aşkını saklayamamış ya. zaten kköy'de BORU GİBİ 3 tane sokmamızı hazmedememiş gibi bir hali var" der gibisin ve bizi üzeyir'sun. üzeyir. :d
bu şekilde devam ederse üzeyirvalla irfan hocanın tepkisizliği ,sakinliği beni üzeyir.. Ha sakin adam seven Ergün penbeci ler , Hakan baltacılar veya veli baltacı lar farklı düşünüyorsa ona da saygı duyarım...
biz bu füzeyle bile olmadık hakan baltacıbu şekilde devam ederse üzeyir
v. baltacı'dan füze yir :d
biz bu golle bile olmadık hakan baltacı
senin füzenle ölmeyiz veli baltacı
Bunlar geçen sene maç bitiminde ramsparkta stad müdürünü dövdüler 1 allahın kulu yoktu ortalıktaSahaya girmememiz için kapı yerine sahanın girişine kepenk yaptırmışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 264578