GSC Scout #Artem Dovbyk

Ukrayna'nın hocasında sıkıntı vardı reis.Hazırlık Maçları'nda da değişik değişik oynattı.Tsygankov varken Dovbyk'i oynadtmadı fazla Yaremchukla beraber oynattı.Yarmolenko'yu da daha çok Dovbykle beraber oynattı ama temposuz 1'i olduğu için bu sefer de çift forvete döndü ondan da istediği katkıyı alamadı..

Taktiksel sebeplerini çok irdelemedim, evet Ukrayna iyi değildi ve oyunun içine hayli az girebildi ama fırsatlar toplar geldiğinde de iyi görünmedi. Çok top ezdiği, yani gol atmayı falan geçtim, sadece top saklaması veya bağlantı olması beklendiğinde de saçmaladığı pozisyonlar hatırlıyorum. Ritim bulamaması, oyundan soğuması da etkili olmuştur muhakkak. Zamanında alsak iyi olur diye düşündüğüm için Euro'da özellikle dikkat ettiğim bir oyuncuydu ondan dolayı aklımda kaldı yani kötü performansı.

Kral'a da Galatasaray forması çok yakışmış..
galatasaray-artem-dovbyk-komedi-caps-1-1.webp

galatasaray-artem-dovbyk-komedi-caps-1-2.webp

galatasaray-artem-dovbyk-komedi-caps-1-3.webp

galatasaray-artem-dovbyk-komedi-caps-1-4.webp

Fiorentina'ya attığı bu Golle 2 sezondur Lig Maçları'nda attığı Gol sayısı 36 oldu.Lautaro Martinez'i de yakalamış oldu.Roma'da hem 5 Maç yedek olarak başladı hem de Roma bu sezon çok hoca değiştirdi düzenli 1 sistem yoktu Takım'da.Olur da şans gelirse alalım.Galatasaray'da izlemek istediğim 1 futbolcu..

Fiorentina'ya attığı bu Golle 2 sezondur Lig Maçları'nda attığı Gol sayısı 36 oldu.Lautaro Martinez'i de yakalamış oldu.Roma'da hem 5 Maç yedek olarak başladı hem de Roma bu sezon çok hoca değiştirdi düzenli 1 sistem yoktu Takım'da.Olur da şans gelirse alalım.Galatasaray'da izlemek istediğim 1 futbolcu..

Keşke bunu da aldirabilsek

İtalya Ligi'nde 40 Maç'ta ilk 11 oynayıp 19 Gol Ve 4 Asistle oynadı.İspanya Ligi'nde de 32 Maç'ta ilk 11 oynayıp 24 Gol Ve 10 Asistle oynamıştı.Düzenli olarak oynatılsa daha çok Gol Atar ve Asist yapar da oynatmıyolar..

Roma, Artem Dovbyk'i sezon sonunda 25 milyon euro karşılığında satabilir. (Corriere dello Sport) Milan'a transfer olabilir gibi bence..
Artem Dovbyk Emerges As Top January Target For West Ham

Geri
Üst Alt