artistlenen 3 Suriyeliyi tek başına döven Türk çocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çocuk iyi pataklamış ama suriyeli oldukları kesin mi? ekşiden gördüm bu videoyu ben de..

dogruysa şu suriyeliler başimiza bela olmayi başladilar

Ya Suriyeli dir ya da kürttür. İlla bir ayrım yapcaksak. Ne farkeder?

çocuk işte , bence bunu da siyasete alet etmeyelim hele 23 nisan haftasında..

turk 3 suriyeliyi dovmus

*sak sak sak sak sak*

a moment in the life of Hulaglol

Hayır izlerken güldüm hele çocuğun o zamazingonun üstüne çıkıp atlaması filan takdire şayan performans şahsen o yaşlarda ben olsam kaçarım şu an olsa yine kaçarım o ayrı mesele ama o kadar kelli felli adamlar ayırmak yerine niye izlemeyi tercih etmişler çözemedim. Bizim millete ırkçılık yapacak fırsat doğmuş yardırın gencolar.

başlıkta neden Türk Suriyeli ayırımı yaptım?

videoyu yükleyen adam 3 gencin suriyeli olduğunu belirtmiş. E şimdi İstanbulda yaşayanlar şikayetçi değil mi kardeşim bu Suriyelilerden herifler istila etti ülkeyi herkes rahatsız sığınmacılığın da bir adabı var. İnsanlar toplu taşıma arçlarını kullanamaz oldu bunların yüzünden.
Videoda görüyoruz işte heriflerin çocukları bile eşkiyalığa başlamış şehrin ortasında.(eğer doğruysa)

Hayır izlerken güldüm hele çocuğun o zamazingonun üstüne çıkıp atlaması filan takdire şayan performans şahsen o yaşlarda ben olsam kaçarım şu an olsa yine kaçarım o ayrı mesele ama o kadar kelli felli adamlar ayırmak yerine niye izlemeyi tercih etmişler çözemedim. Bizim millete ırkçılık yapacak fırsat doğmuş yardırın gencolar.

Forumda üsttede geziniyor o irkçilar Ugurcum. Herif kendi milletini ayiriyor sonra atatürkçüyüm diyor:D

Yalniz cogu yerde video kurt diye geciyor.

Gercege gelirsek Suriyelisi de, Kürtü de , Turku de ayni kimse kusura bakmasin etnik kokenden dolayi ayrim yapilmamali bu konuda.
Size yuzlerce ornek sunabilirim bu konuda.

Olaya geldi mi Trabzonlular holigan-terorist. Kurtler holigan-terorist. Suriyeliler holigan-terorist. Ankaralisi holigan-terorist. Samsunlusu holigan-terorist bunun sonu yok.

Kulturel anlamda gelismemis bir ulkeyiz.
Kimseye bu sebeple bok atmaya gerek yok. Hepimiz ayniyiz.
Ha ne zaman egitim alaninda dunya standartlarinin ustune cikariz o zaman burnumuz havada gezeriz

elektrik kutusuna çıkıp uçan tekme atmak nasıl bir anda aklına geldi!! yalnız üzücü olan milletin orada bön bön izlemesi, biride araya girip ne yapıyorsunuz diyemiyor.

sokaktan gecen adamin kavga ayirma gibi bi yukumlulugu mu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt