Aslan Savunmaya Çekildi!

Ingiliteredeki forvetler bizde hemen uyum sagliyor, adamlar it gibi kosuyorlar, en iyisi oralardan alak bir tahane.

yabancı forvet alınmasının yaratacağı sorunlar :

1.Çift forvetli kanatsız oyun anlayışı ya da Burak'ın kanatta oynaması

2.burak'tan verim alamamak ve akabinde takımda burak selcuk önderliğinde gruplaşma

3.diğer mevkilere bütçe ayırılmaması

Ben de isterim drogba gibi ilerde toptutan bir forvet ama yabancı sınırlaması varken burak'ı göndermek hayal olduğuna göre tercihimizi stoper vebek olarak kullanmalıyız diye düşünüyorum.

açıkçası ben olsam yerli bir sol bek oyuncu , sağ beke dani alves ve bir de tecrübeli oyun kurabilen ve çok iyi pozisyon alarak defansı yönetebilen bir stoper alırdım.

yabancı forvet alınmasının yaratacağı sorunlar :

1.Çift forvetli kanatsız oyun anlayışı ya da Burak'ın kanatta oynaması

2.burak'tan verim alamamak ve akabinde takımda burak selcuk önderliğinde gruplaşma

3.diğer mevkilere bütçe ayırılmaması

Ben de isterim drogba gibi ilerde toptutan bir forvet ama yabancı sınırlaması varken burak'ı göndermek hayal olduğuna göre tercihimizi stoper vebek olarak kullanmalıyız diye düşünüyorum.

açıkçası ben olsam yerli bir sol bek oyuncu , sağ beke dani alves ve bir de tecrübeli oyun kurabilen ve çok iyi pozisyon alarak defansı yönetebilen bir stoper alırdım.

Burakla Selçuk grup yapacak diye forvet almayacağız öyle mi? Bi gidin ya.

Arkadaşlar forvetle santraforu birbirinden ayıralım. Biz santrafor değil forvet arıyoruz, hatta all rounder deniliyor galiba bize işte öyle Campbell tarzı her işi yapan bir adam lazım. Santrafor da lazım aslında ama şu anki yabancı sınırında namümkün.

Stoper de lazım ama bu Balanta'yı falan bilmiyorum bizde tutar mı. Bizim yeni bir Ujfalusi bulmamız gerekiyordu ama Chedjou'yu yollamadan o da pek mümkün görünmüyor.

Aslan savunmaya çekilde diye haber konu var ama mesajların 100de 99ı forvet mesajı :DD

Bu işde bir yanlışlık var ya ama,hayırlısı artık :saturn:

-Doria

-Campbell yabancilari yeter bize bundan sonrada yonetim yabanci almasin.

Geri
Üst Alt