Tier 1 Assignon Yeniden Galatasaray'a Önerildi

Bu transfere soyunurum

jelertten olmayacağı tee kasım hadi bilemedin aralık ayından belli.

transfer döneminin ise ocak ayında açılacağı belli. koskocaman 1 ay gibi bir süre var scout ve teknik ekibin

hiç mi oyuncu izleyip şunu alalım veya fiyatı ne kadar diye nabız yoklanmıyor?

vallahi billahi bunlar transfer yapmayı bilmiyor. osimhen falan menajer önerisi transferler. kaç sezondur terim zamanında yapılan transferlerin ekmeğini yedik. okan buruk ve dursun özbek zamanı alınıpta satılan veya verim aldığımız kim var icardi, torreira davinson ve sara dışında? sarayı saymayalım hatta 20 milyon verip aldığımız adam. geriye sadece 3 topçu kalıyor

sami yen haberi falan blokladım çıkmasın karşıma diye

önerildi - manejerler
ilgileniyor
daha önce söylendi
o yok bu yko
görüşmeler
X Milyon bonservis

hiç birinin dayanağı yok - yarın hepsini farklı yere çekebilir.

sıkıldım.

Menajerlerin en sevdiği dönem ara transfer dönemiymiş.
Akhisar süper ligdeyken orada yaşayan nüfuzlu diye tabir edilen bir herif anlatıyordu. Bunlar küme düşme potasına yakın tabi, 100 tane menajer geliyormuş ilçeye elimde bu var bunu verelim şu var bunu verelim. Küme korkusu olunca alıyor tabi Anadolu takımlar. Bizim meselede de klasman farklı olsa da durum benzer.
Biz de boey i o fiyata satamayabilirdik
İhtiyaç ve devre arası olması işimize gelmişti

İşi yönetmek olan adamlar yönetemiyor kulübü yazık

Mümkünse Walker ı almak lazım. Adam geçen sene championship te bu sene premier league de etkili oynamış. Assignonu geçen sene denendi İngiltere de ve tutmadı

Hayirdir bize gelmedi orda olmadi simdi birde Galatasarayda mi sansimi deneyim demis?

Samiyen bence esas olmayan hedefleri patlatıyor.

Ama biraz da bakın ortada liste falan yok menajer önerileri işte bu demek için.

KWP'yi gündemden kaçırmak için yapılmış haber olsa gerek.

Kwp den iyi bu assignion.
Adam bizi tercih etmedi gitti başka ülkeye o kadar kötü bir yönetim var ki daha iyisini alamazlar.
Gidip daha kötüsüne daha çok para verirler o yüzden kiralık arti satın alma opsiyinlu kiralayalim

yönetim...bu hesabı kapattır...

yararı yok. (nerdeyse imla hatasıyla yanıyordum)

Geri
Üst Alt