Assis: "BJK yönetimi papağan gibiydi"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Beşiktaş'ta hayal kırıklığı ile noktalanan Ronaldinho transfer sürecinin ardından, Yıldız oyuncu cephesinden ilginç açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Brezilyalı yıldızın, kulübüyle sözleşme ynilemesinin ardından Ülke basınına konuşan menajer Assis, Beşiktaş ile bir süre görüşüp anlaşma zemini aradıklarını fakat hiç bir orta noktaya varamadıklarını belirterek "Hepsi Papağan Gibiydi aynı şeyleri tekrarlayıp durdular, Tanrı'ya şükür yeniden Mineiro'dayız" dedi.

Türkiye'de yaklaşık 1 Hafta kalıp Beşiktaş ile görüşmeler yaptığını söyleyen Assis, Beşiktaş yönetimi ve Türk medyasını yalancılıkla suçladı. "Çok şey söylüyorlar ama hiç biri bir sonuç vermiyor. Daha çok Papağan gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyorlar. Kendilerine ilk günden beri Mineiro ile masaya oturacağımızı söyledim, Ronaldinho ile buradaki taraftarlar arasında fantastik bir ilişki var, en iyisi buydu ve Ronaldinho'da çok memnun" dedi.

Şok açıklama... Beşiktaş yönetimi papağan gibiydi!

bjk sagolsun güzel malzeme cikti bize. :asd:

Sırf "adımızı dünya duysun. alamasak ta maksat gündem olsun" diye bu işe girişmedilerse bende birşey bilmiyorum

[attachment=6576:KrYrWM.jpg] = 8jk yonetimi

Ekli dosyalar

• KrYrWM.webp
    KrYrWM.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 280
bundan sonra papagan mi diyecez yada kartal mi ? :o)

saka bi yana, hos degil yaptiklari

ya beşiktaşı sevmemde bunlarda hadlerini aşıyorlar tamam anlaşamadınız sus yurtdışında bu ülkenin herhangi bir takımıyla ilgili kıytırık sebepten bir olumsuz haber çıkması hoş olmuyor diye düşünüyorum

A.N.Ç.'ye cok benzemiyor mu rdas ama :DD

usemara4.jpg
AHAHHAHHAAHA

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya beşiktaşı sevmemde bunlarda hadlerini aşıyorlar tamam anlaşamadınız sus yurtdışında bu ülkenin herhangi bir takımıyla ilgili kıytırık sebepten bir olumsuz haber çıkması hoş olmuyor diye düşünüyorum

[attachment=6577:KrYrWM.jpg]

Ekli dosyalar

• KrYrWM.webp
    KrYrWM.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 175
kargadan papağana terfi etmişler hahaha :D

Aklıbaşında her Beşiktaş taraftarı, bu transferin gerçekleşmemesine oturup kalkıp şükretmeli. Yoksa o 6.000.000 € + akla aykırı maddelerden oluşan kazık, 6 senede çıkmazdı.

kargadan papagan'a terfi ettiler hiç yoktan iyidir.

Geri
Üst Alt