atm'de yarım saat işlem yapan adam

Kağan Bilge

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
illettir , nalettir. atari mi oynuyon nabıyon bu kadar saat hele kartsız işlemciyse banko 45 dk.sı var.

yazık, belki kullanmayı bimeyen adamdır.

Ekrana boşboş bakar,ne sağdaki tuşlara ne de soldakilere basmaz.Öylece bekler,insanı deli eder.

Bence mario oynuyolar ben bulamadim bi turlu

işlemi gerçekleştirmeden uzun telefon konuşmaları yapan modelide mevcuttur.

Para çeker. Sonra kart iadeye basar. Tam Işini bitirdi sira bende derken aynı kartı tekrar sokar atm ye . Bu sefer havale yapacaktır uyuz adam. Bazen fantazinin dozunu kaçırıp 3 ye tekrar sokar. Fatura yatiracaktir.

Ayrıca atm nin başına geçip 2-3 farklı kart ile işlem yapan modeller de mevcuttur

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hizli yapiyormus gibi parmaklarini yukarıdan sertçe tuslara basan adamdir arada birşeyler söyleyerek hatanin bankamatikte oldugunu belirten adamdir ayni zamanda

Discovery cihazımdan gönderildi

bildiğin bütün küfürleri saydırıp, günahları ona havale eder !

Tetris yüklemişler ATM'lere

% 90 bayandir. Dun hayatimdan 15dk caldi bunlardan biri.

Atm ile mesajlaşan adamdır takır takır sesler gelir tuşlardan en güzel küfürlerin insanıdır.

Bu adamların kartı çıkarıp çıkarıp tekrar takmasının bir sebebi var mıdır? Varsa bilgi dökün üstüme :D

Bir sebebi yoksa "Başka işlem yapmak istiyor musunuz?" sorusundan ne anlıyorlar da "Hayır" diyorlar ve sonra kart çıkınca tekrar takıyorlar?!

genellikle sırada benim bir önümde olan adamdır.

Bu adamların kartı çıkarıp çıkarıp tekrar takmasının bir sebebi var mıdır? Varsa bilgi dökün üstüme :D

Bir sebebi yoksa "Başka işlem yapmak istiyor musunuz?" sorusundan ne anlıyorlar da "Hayır" diyorlar ve sonra kart çıkınca tekrar takıyorlar?!

bu durum genellikle para çekecekleri zaman yaşanıyor. mesela adam 550 lira çekecek ama seçeneklerde yok doğal olarak.

adamda da boş seçeneği seçip 550 yazıp ok-giriş tuşuna basacak yetenek yok.

işlemi genellikle 200-200-100 ve 50 tl olarak 4 adımda yapıyorlar.

bu durum genellikle para çekecekleri zaman yaşanıyor. mesela adam 550 lira çekecek ama seçeneklerde yok doğal olarak.

adamda da boş seçeneği seçip 550 yazıp ok-giriş tuşuna basacak yetenek yok.

işlemi genellikle 200-200-100 ve 50 tl olarak 4 adımda yapıyorlar.

OHAnnesburger Straße diyorum :D

Sonra çektiği parayı yarım saat sayar, Başka bir işleminiz var mı işlemini bile 2 dk okur düşünür öyle hayıra basar... Özellikle acelem varsa hiç çekilmez olan şeydir..

Zamani bol olan birisidir. Herkesin de kendisi gibi oldugunu dusunur.

Geri
Üst Alt