Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Hiçbir neden yok iken,

Özel bir gün değilken,

Durup dururken,

Sadece efsaneye olan sevgimizden, saygımızdan

mümkün olan en çok sayıda arkadaşı avatarlarını Hagi resimleriyle değiştirmeye davet ediyorum.

red.jpg

Efsaneye sevgimiz saygimiz herzaman sonsuz bunu avatar ile gostermeye show yapmaya gerek duymuyorum.

Sabah saatlerinde gerçekleştirdiğim olay.

Gelişmeyi müspet buluyorum.

koydukları avatarda avatara benzese

Kuvvetle muhtemel ben bu çağrıdan muafımdır değil mi Ömer :D

güzel fikir tutarsa K.T.B olarak bizde yarın avatarları 1 günlüğüne terim yaparız. :D

Bi amacı olsa totem vs destek olabilirdim belkide bu şekilde amaçsız olması biraz amacsiz olmuş :)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dönüp baktığımızda, o günlerden bugüne, kıyaslayabileceğimiz başka bir argüman ortaya konamadığını görmek üzüntü verici, koca 15 yıl geçmiş üstünden. Tabi ülke futbolunun gidişatıyla da alakalı bu durum; şahlanan EPL, yeniden dirilen Alman Futbolu, Belçika vs vs yanında Türk Futbolu nereye varabildi ki kulüp bazında daha iyi noktalara gelebilelim?...

Ki sportif başarı yönünden parlak geçen Süren Döneminde yapılan fahiş hataları da dahil edersek, 20 yıldır berbat yönetilen bir kulüpten bahsediyoruz; gerek yerel, gerekse uluslararası platformda yine de başarılı sayılırız. Demek ki kulübün sahip olduğu potansiyelle, dirayetli, işin ehli birileri istikrarlı bir şekilde yönetse kim bilir neler olurdu?. Umarım bu sorunun cevabını görebileceğimiz dönemler çok uzakta değildir...

Bi amacı olsa totem vs destek olabilirdim belkide bu şekilde amaçsız olması biraz amacsiz olmuş :)

Zaten senin konuyu görmen vesilesi ile bu girişim ölü doğmuş oldu. Şimdiden geçmiş olsun Ömer'e :D Yeni bir çağrıda bulunsa fena olmayacak :D

Zaten senin konuyu görmen vesilesi ile bu girişim ölü doğmuş oldu. Şimdiden geçmiş olsun Ömer'e :D Yeni bir çağrıda bulunsa fena olmayacak :D
Lazyo maçı için kutsal portakal sneijder avatari onerim. :D saygılar abi

Geri
Üst Alt