Ayaklarımız Yere Basmalı

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Evet beyler fark 4 oldu ama önümüzde uzun bir maraton var... Haftaya biz Antalyaya yenilip Fener Kasımpaşayı yenerse senaryo tersine dönebilir şikeciler gaza gelebilir.. Ben Kasımpaşanın da Canersiz Fenerden en az 1 puan alacağını düşünüyorum ama bizim için öenmli olan kendi maçlarımız..Önümüze geleni devirip arkamızda bakmayacağız inşallah...

BU arada 6-0 ve 3-0 'lık skorlar gerçekten çok sevindirici ama özellikle Eskişehir maçında bazı eksikler olduğunu fark ettim... Mesela maçın başında iyi olan Hajrovic devamında çok sönük kaldı..Tabi yeni transfer olduğu için zaman tanımalıyız... Telles'e gelirsek beklediğimden çok daha iyi buldum.. Özellikle hücumcu diye lanse edilioyrdu ama savunması gerçekten çok iyi..Biraz daha takıma ısınınca çok daha etkili olacaktır..

Fakat gözden kaçırılan nokta Ceyhun ve Selçuk'un iyi giden sistemde arada kaynaması.. Ceyhunun görebildiğim en büyük katkısı Melo'nun biraz daha ileriye yakın oynayabilmesi oldu..Fakat Ceyhun ve Selçuk çok ağır oyuncular rakipler yanından geçerken arkalarına dönmeleri 30 sn.'yi buluyor.. Ceyhun çok iyi niyetli agresif oynamaya çalışıyor ama bu hantallıkla işi çok zor sadece faul yapabiliyor.. 2 güzel galibiyet bu 2 oyuncu için biraz kamuflaj oldu... Selçuk hala form tutabilmiş değil sahada aradığı tek isim Burak Yılmaz..

Bir de Mancininin garip bir Umut Güngoğan takıntısı var...Çok yetenekli bir kardeşimiz ama hoca nedense 18'e dahi almıyor 2 maçtır ..2. Erman vakası olacak diye korkuyorum tabi Umut Erman gibi değil hem genç hem de çok potansiyelli bir oyuncu..Kupada 2 kez forma giydi birinde 7 dk. birinde 30 dk. toplam 37 dk.da 3 tane net gol pozisyonuna girdi oyuna direk etki etti... Bence en azından 18'e alınıp son yarım saat forma şansı verilmeli.. Şans verilirse orta sahanın değişilmezi olacağını düşünüyorum..

BU arada belirteyim Mancini hakikaten çok büyük bir hoca gelmeden önce önyargılarım vardı ama oyuncuları doğru pozisyonda doğru şekilde kullanarak takımdan max. verim almaya çalışıyor..İnşallah uzun yıllar takımın başında kalır..

Rehavete kapilacak bir durum yok zaten ortada. Hala 4 puan gerideyiz, ancak neredeyse havlu atmisken sampiyonluga ortak olduk.

Sevinc bu yüzden diye düsünüyorum. Ama "Sampiyon olduk, bu is bitti" gibi söylemlerimiz yok taraftar olarak.

Bundan sonrasi cok daha önemli bizim icin. Hala puan kaybetme lüksümüz yok bizim.

Dedigin gibi bir maglubiyetle durum eskiye dönmüs olur. Bu firsati kullanmak icin kazanmaya devam etmeliyiz.

Özellikle deplasman performansimiz cok önemli artik. Antalya maci ciddi bir sinav olacak bu anlamda.

Fener'i bildiğimiz için sıkıntı yok . Bu Fener daha çok takılacak. Biz yeter ki aynı hırs ve istekle sahaya çıkalım.

son 5 deplasman maçımızdan sadece 1 galibiyet çıkarabildik oda erciyes maçı.

şampiyonluk şifresi deplasman maçlarından geçiyor eğer dışarda 2-3 maçı üstsüte kazanabilirsek lider oluruz.

Antalya ve beceke maçlarını kazanırsak ortada puan farkı markı kalmaz. Bu haftadan sonra artık kaybetme lüksümüz hiç yok.

Her maç yüksek konsantrasyonla oynamak lazım. Kupa ve Chelsea maçları hem fiziksel hem zihinsel olarak takımı yoracaktır. Bazen tek kale maç oynarsın ama topu çizgiden geçirmeyi başaramaz, olmadık pozisyonda gol yersin..Ki biz bunu çok yaşadık..

fenerin bizim maç dışında 3-4 maç daha takılması gerekir..

Bizim niye yere basmalı ayaklarımız ? Ayakları yere bassın diye milyon yurolar alanlar düşünsün ya da ayaklarını yere bastırmak için milyon yuro alanlar...

Biz taraftar olarak bu durumda atıp tutucaz; koyduk, geliyoruz, şampiyonluk yakın meşaleyi yakın, hahahahaha, tarzı testis geçmeye devam edicez. Ayaklarımız yere basmasın kardeşim. Taraftar olarak işin keyfini yaşamaya devam.

evet yazıyı okumadım, ne okuycam ya, çok uzun...

Daha puan farki var ve sezon bitmedi, ama son haftalarda iyi oynuyoruz ve Fener'in forsmuzlugu sayesinde 1ncilige çok yakiniz.

Durmak yok yola devam!

Bizim icin gercekci hedef, Ali Sami Yen´deki Fenerbahce macina kafa kafaya gelmek olmalidir.

Türkiye Liginde bütün maclari kazanmak imkansiz, bizde kazanamayacagiz, ama onlar da kazanamayacak.

Dolayisiyla o maca kafa kafaya gelmek cok önemli. O maci kazanan, o gazla ligi de götürecek zaten.

Bizim niye yere basmalı ayaklarımız ? Ayakları yere bassın diye milyon yurolar alanlar düşünsün ya da ayaklarını yere bastırmak için milyon yuro alanlar...

Biz taraftar olarak bu durumda atıp tutucaz; koyduk, geliyoruz, şampiyonluk yakın meşaleyi yakın, hahahahaha, tarzı testis geçmeye devam edicez. Ayaklarımız yere basmasın kardeşim. Taraftar olarak işin keyfini yaşamaya devam.

Ayaklarımız yere bassın derken tüm takımı ve taraftarı bir kabul ettim..Önce futbolcuların gerekirse bizim de ayaklarmız yere basacak..Basit bir örnek vereyim ileride g.t olmamak için gaza gelmeye gerek yok şimdiden..Bir arkadaş artık puan farkını 2 elimizle gösteriyoruz diye t.şak yapıyordu şimdi g.tü yusuf yusuf atıyor 2 haftadır ne bir ileti ne bir mesaj hiçbirşey yok..Biz de paçaları erken sıvarsak aynı duruma düşebiliriz renktaş.. T.şak geçeyim derken T.şak malzemesi olmayalım diye dedim..

Ayaklarımız yere bassın derken tüm takımı ve taraftarı bir kabul ettim..Önce futbolcuların gerekirse bizim de ayaklarmız yere basacak..Basit bir örnek vereyim ileride g.t olmamak için gaza gelmeye gerek yok şimdiden..Bir arkadaş artık puan farkını 2 elimizle gösteriyoruz diye t.şak yapıyordu şimdi g.tü yusuf yusuf atıyor 2 haftadır ne bir ileti ne bir mesaj hiçbirşey yok..Biz de paçaları erken sıvarsak aynı duruma düşebiliriz renktaş.. T.şak geçeyim derken T.şak malzemesi olmayalım diye dedim..

Bugün sen geçersin, yarın senle geçerler... Oyun ya hani bu. Korkuyla bu oyundan keyif almayı bırakıcaksak, işin eğlenceli kısmını atlıyacaksak yemişim öyle oyunu. O öyle olursa ne derler, bu böyle olmazsa şunu geçerler diye yaşamayı bırak bence. Keyfini çıkar oyunun. Hem bak sen de diyorsun geçmişte arkadaşın dalgasını geçmiş, gelecekte de ters giderse bizim için işler yine geçicek. Şimdi hazır şansın varken sıra sende. Erteleme.

Bugün sen geçersin, yarın senle geçerler... Oyun ya hani bu. Korkuyla bu oyundan keyif almayı bırakıcaksak, işin eğlenceli kısmını atlıyacaksak yemişim öyle oyunu. O öyle olursa ne derler, bu böyle olmazsa şunu geçerler diye yaşamayı bırak bence. Keyfini çıkar oyunun. Hem bak sen de diyorsun geçmişte arkadaşın dalgasını geçmiş, gelecekte de ters giderse bizim için işler yine geçicek. Şimdi hazır şansın varken sıra sende. Erteleme.

Yokk hocam ben sene sonunu bekyeceğim.. Gs dışında diğer konularda dalga geçeriz birbirimizle en ufak alınmam gücenmem ama takımım konusunda hassasım biraz..

Hoca neden birini oynatmayinca direk takinti oluyor? Bruma'yi oynatmaz Bruma'ya takti Umut'u adam kendisi aldirdi..

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak etmeyin oyuncular çok istiyor bu sezon şampiyonluğu

Chelsea maclarinin sonuclari ahengimizi bozabilir. Bunlara dikkat etmeliyiz.

Sahsen Drogba + Sneijder'in Chelsea maclarinda oynatilip, aradaki lig maclarinda dinlendirilmesi taraftariyim. Tek forvetle cikip, fit ve dinamik bir takim ile oynamamiz lazim ligde. Malumunuz, anadolu kulüpleri + hakemleri yenmek kolay olmayacak bu sezon.

KONSANTRASYON!

Hoca neden birini oynatmayinca direk takinti oluyor? Bruma'yi oynatmaz Bruma'ya takti Umut'u adam kendisi aldirdi..

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma yabancı bir kere kıyas edilmesi yanlış olur... BU hafta yedeklere bakıyorum 5 yıldır takımda olan kapasitesi belli müzmin yedek Yekta oturuyor.. Umut'u almış zaten bir de yanına Berk İsmail oturuyor...(Bari Berk İSmail girseydi oyuna Umut'un yerine..) Bakıoyrum vazgeçilmez oyuncu Emre Çolak.. Yani bu adamlar zaten defelarca şans bulmuşlar madem Umut Gündoğan diye bir adamı aldırdın 18'e de bir zahmet koy ki adam doğru düzgün şans bulmadığı halde oynadığı kısa sürede bir ışık barındırığını gösterdi.. Ha kondisyonumu zayıf antrenman eksiği mi var o zaman son yarım saat alırsın adamı oyuna... Neticede o kazma dediğimiz Salih bile kaç maç şans buldu takımda hoca anladı herhalde bir işe yaramayacağını..

Neyse daha Umut G. yeni bir oyuncu diyelim zaman verelim ama önümüzdeki kupa maçında da son 20 dk. falan oyuna girerse tezim doğrulanmaya başlayacak..

7 tane deplasman macı var arkadas,ic sahada puan kaybetmeyiz artık kolay kolay,taraftar da havaya girdi gerekiyorsa taraftar alır macı ama deplasmanlara teker teker mac mac bakmamız lazım,acıkcası hic de kolay deplasmanlara gitmeyecegiz,ama topcularımız ısıgı caktı bize,güveniyorum,hayırlısıyla sampiyon olacagız insallah...

Geri
Üst Alt