Ayhan Akbin : "Ali Dürüst kulübün kayyuma gitmesi için uğraşıyor!"

hayatimda böyle bir sacmalik duymadim :D

ali dürüst böyle bir sey istese albayrak'i alip direk baskanin yanina gidip her yerde destek vermezlerdi.

bu ayhan akbin, polat ve tayfasi direk ihrac edilmelidir.

sopranos'a basladinmi bora?

★☆★

Abi ilk bölümünü seyrettim ama olayı anlayamadım mı nedir, bir türlü sarmadı beni devam etmedim sonradan. Hani sen bilirsin sonradan mı güzelleşiyor dizi, ona göre devam edeyim?

Abi ilk bölümünü seyrettim ama olayı anlayamadım mı nedir, bir türlü sarmadı beni devam etmedim sonradan. Hani sen bilirsin sonradan mı güzelleşiyor dizi, ona göre devam edeyim?
ilk bölümler biraz sIkIcI gelebilir sana .özellikle psikyatr sahneleri.diziyi cok sevmeme ragmen o kisimlar beni bile rahatsiz ediyordu..
neyse kardesim mafyavari diyolaglar seni pek sarmiyorsa hic bulasma derim..:D
modern family seyrettin mi?

ilk bölümler biraz sIkIcI gelebilir sana .özellikle psikyatr sahneleri.diziyi cok sevmeme ragmen o kisimlar beni bile rahatsiz ediyordu..
neyse kardesim mafyavari diyolaglar seni pek sarmiyorsa hic bulasma derim..:D
modern family seyrettin mi?

Yok abi mafyada olsa fark etmez, yani ben konuyu anlayamadım bir türlü sıkıntı orada :D Devam da edebilirim yani, daha bırakmış değilim :)

Modern Family seyretmedim o nasıl bir şey komedi falan mı?

ali dürüst her platformda trollemeye devam ediyor

Yok abi mafyada olsa fark etmez, yani ben konuyu anlayamadım bir türlü sıkıntı orada :D Devam da edebilirim yani, daha bırakmış değilim :)

Modern Family seyretmedim o nasıl bir şey komedi falan mı?
anlatmasi biraz zor bora..psikyatr sahneleri disinda pek birbirini baglayan bölümler yok..bidahaki bölümde ne olacak diye beklemiyorsun yani .bence hic bulasma kardesim.

modern family ed o neil´in yeni komedi dizisi.married with children´deki ayakkabi saticisi.dizinin konusu üc tane farkli ama birbirinlen akraba olan ailelerin günlük yasantisinindan ibaret..

anlatmasi biraz zor bora..psikyatr sahneleri disinda pek birbirini baglayan bölümler yok..bidahaki bölümde ne olacak diye beklemiyorsun yani .bence hic bulasma kardesim.

modern family ed o neil´in yeni komedi dizisi.married with children´deki ayakkabi saticisi.dizinin konusu üc tane farkli ama birbirinlen akraba olan ailelerin günlük yasantisinindan ibaret..

Valla konusu bir yana da bunda Sofia Vergara varmış ya bunu bilmiyordum, sırf o hatun için izlenir :D O zaman ben direk buna yöneleyim :)

Haner yalan veya Doğru bilemem ama hep kendi içimizden darbe alıyoruz

Dürüst sağlam bir ekip olusturup Mayıs'ta baskanlıga adaylıgını koyar gibi. Şu anda takım bir kaos icinde ve bu ortamda baskan olmayı riskli buluyor bence,

Dürüst sağlam bir ekip olusturup Mayıs'ta baskanlıga adaylıgını koyar gibi. Şu anda takım bir kaos icinde ve bu ortamda baskan olmayı riskli buluyor bence,
mayıs çok geç şimdi gelsin kredimiz sonsuz sezon içerisinde çöpleri görsünler mayısta seçimle değil çöpleri temizlemekle uğraşsınlar 1 sezonu daha kaybetmeyelim

mayıs çok geç şimdi gelsin kredimiz sonsuz sezon içerisinde çöpleri görsünler mayısta seçimle değil çöpleri temizlemekle uğraşsınlar 1 sezonu daha kaybetmeyelim

Adam risk almak istemiyor demekki. Kredisi bencede bayağı fazla ama takım tam cöksün sonra Terim ile kurtarıcı olarak geleyim düsündesinde mi acaba ?

İnce hesaplar yapıldıgı kesin ama en büyük zararı gene Galatasaray'ı ailesi gibi seven taraftar görecek.

İnsallah yeni gelecek yönetim kaliteli yerli bir sportif hoca ile teknik hoca getirirde, en azından eldeki mevcut kadroyu diriltip şampiyonluga ortak oluruz. Prandelli veya baska bir yabancı hoca ile bu sezon bizim icin zaten bitti.

Ali Dürüst böyle yapmış ya da yapmamış değil olay.
Malesef camia içinde bu zihniyette bizans oyunları çevirecek çok adam var.
Bize en büyük darbeyi de hep bu zihniyet vurmuştur.
Doğru demişti Ünal Aysal ''Galatasaray'ın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır'' diyerek.

Geri
Üst Alt