Aykut Kocaman'ın Milli Takım'da Başarılı Olacağı Gerçeği

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Hocanın oyun tarzının turnuvalarda ve eleme gruplarında başarılı olmaya çok yatkın olduğu gerçeğinin artık kabullenilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca oyunculara taviz vermeyen, gerekirse Alex ile bile mücadele eden bir hoca olarak kendisini göreve davet ediyorum.

Galatasaray'ın yabancı bir hoca ile anlaşmasına müteakip Terim'in yerine göreve getirilmesi uygundur diye düşünüyorum. GSC ahalisi katılır mı bilemem.

Kesinlikle, aranan kan Aykut hocamizin damarlarinda akiyor.

yahu ne başarısı arkadaş ne kadar sığ düşünüyorsunuz birileri türk futbolunu tekeline almış futbolcusu teknik direktörü menajeri yöneticisi kadrolaşmış kimseye bırakmıyorlar.Siz kalkmış şu gelsin bu gelsin şöyle olur böyle olur diyorsunuz.

Olmaz kardeşim çete çökertilmediği sürece hiçbir hoca hiçbir yönetici ile başarı sağlanamaz bu kadar açık ve net.

Katılıyorum Türk işi savunma ekolünü oluşturacak yegane hocadır Aykut Kocaman.

Kesinlikle Hayır.Bize gereken Alman bir hoca ama sadece A takıma değil,bütün alt yaş takımlarına da Alman lazım.Tamamen Alman disipliniyle hareket etmeliyiz.
Ayrıca şunda haksız rekabet de söz konusu.Almanya-Fransa-Belçika-İsviçre-İngiltere-Portekiz hep farklı ırklardan(özellikle afrikalı) oyuncularla oynuyorlar ve fizik olarak inanılmaz üstünler.Takımlarımız alt yapılara mutlaka yetenekli Afrikalı oyuncuları monte etmeli ve milli takıma kazandırılmalı.Zamanında biz yaptık ama neden devamı gelmedi anlamıyorum.Mesela ben alt yapıya o Fransız hocayı istiyordum(Fildişi hocası)Adam 3 afrika takımını çalıştırmış ve eminim oraları avcunun içi gibi biliyordur ve müthiş bağlantıları vardır.Al o adamı ve alt yapıyı genç Afrikalılarla doldur.2-3 tanesi iyi çıksın yeter zaten.

Büyük adamdır Aykut hocam.

aykut_kocaman_41_1.jpg
itlik müessesine hizmet etmeyelim #ahbablar

An itibariyle ftordan daha iyi bir td oldugu tartismasiz bir gercek. Bence milli takim icin uygun bir aday.

Türk pasaportu taşıyan en iyi teknik direktör. Aksini iddia eden yoktur umarım.

Yunanların aldığı gibi bir kupa getirebilir aynı tarz oynatıyor:)

en iyi td imiş mış ta miş.. ulan kadıköyde kupayı biz ellerinden aldık burası ne zaman antu oldu çözemedim

Bence de tam turnuva takımı oluşturabilir ancak başlarda sıçacaktır şüphesiz.

bu fbli icin konu acmaya deger mi
dusunelim

Hep derim aykut hodjam terimden sonra en iyi türk antrenördür diye şenol altına bırakır aykut hocamın yanında

Geri
Üst Alt