GSC Portal Ayrılıklar Devam Ediyor!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

gskriz3_YLEZS.jpg

Galatasaray Liv Hospital'da iki ayrılık daha... Maaş ödemelerindeki gecikme nedeniyle serbest kalma hakkını elinde bulunduran İtalyan forvet Pietro Aradori ve Avustralyalı pivot Nathan Jawai, takımdan ayrıldı.

Detaylar GSC Portal'da!

Son düzenleme:
Galatasaray batiyor yakinda futboldada duyariz

Bunlara üzülmedikte ben arroyo erceg sinan falan gider diye korkuyorum.

oynamayan iki kişiden kurtulduk.maaş alamadıkları için mi gittiler yoksa sözleşmesi karşılıklı fesh mi edildi.Farklı söylentiler var.

Erceg out Marcus Slaughter in
Aradori out Donta Smith in
+
Jamont Gordon.

Erceg'de haftaya kadar ödeme yapılmazsa ayrılıyormuş.

Takım dağıldı iyice. :(

Bu kulübü bu noktaya getirenlerin alayına saygılarımı sunuyorum (!)

Aysal çok zeki adam cidden. Kulübü mali açıdan çıkmaza sokup kaçıverdi 2 tane 90 yaşında ki divan kurulu üyesinin zerzenişlerini bahane ederek.

Bu iki tane beceriksiz niye alindi anlamamistim zaten, ikisinin de bir halta yaradigi yoktu. Kadroyu sisirmekten baska bi halta yaramiyorlardi!

Galatasaray Futbol Kulübü olmanın zamanı gelmiştir!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam akıllı bir sponsor bulamadılar sonu böyle oldu.

Üstelik o kadar destek gören Ülkerspor'a göre düşük imkanlara sahip olmamıza rağmen daha başarılı olduk ama yine onlar kadar iyi bir sponsor bulamadık.

Son düzenleme:
Ünal hani sponsor oluyordu şubeye?

Ödeme yapılmaması sadece maddi durum ile açıklanamaz. Yönetimin şubeye bakış açısı ve ilgisi ile de bağlantılı bir durum. Göreve batıyoruz edebiyatı yapmak için geldiler sanırım.

Suç birazda bizde değilmi hafta sonu royal halı maçında 1800 kişiye kadar biletler 5 tl den satılıyordu maç tam başlarken girdim 5 tl den aldım bileti, yani 1800 bilet daha bitmemişti.

Geri
Üst Alt