GSC Portal Aysal Ailesi Kararını Verdi!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
22415813.jpg

25 Ekim'de ki seçim öncesinde adaylığı konusunda ailemle ile görüşüp karar vereceğim diyen başkanımız Ünal Aysal yeniden adaylık konusunda ailesine danıştı. İşte Aysal ailesinin kararı...

Detaylar GSC Portal'da!

Dünkü takımı gördükten sonra hocadan yönetime toplu bir değişim yapsak fena olmaz gibi geldi bana.Aday olmazsa üzülmem açıkçası.Sadece yerine daha kötü birinin gelmesinden korkuyorum.

Gelmişsin neredeyse 74 yaşına; paran var, pulun var, gücün var. Dinamik kalmak istiyorsan; bu hayatta tatmin edeceğin tek şey belki de başkanlık iç güdüsü olabilir. Toparla kendini ve bu camiayı, zira bunlar senin boynunun borcu. Bırakacaksan en iyi zamanına bırakacaksın, en erdemli bırakma şekli budur.

Okumadım bile kaçıcağından eminim artık belki aday çıkmazsa camia zoruyla kalabilir

Bence de aday olmamali. Ugrasin takdir gormedigi, bir grubun ne olursa olsun ac gibi, gacacak gacacak diye, nereden vursam cabasi ile taklalar attigi bir ortamda ben de olsam durmam.

Deep Thought cihazından gönderildi.

2-3 hafta sonra bunuda savunan kalmaz selçuk gibi galatasaray taraftarı başarı odaklıdır kimsenin gözünün yaşına bakmaz aysal da selçuk gibi formsuz ve gitmeli artık yada sğlam şekilde güçlenip gelmeli duygusal mesajlar atmakla olmuyor bu işler başarısı çabası olunca taktir ederiz zaten

Kesinlikle baskan olmalı ama altındaki yonetim kadrosu tamamen degismeli.

Sadece klubun mali yapısıyla alakadar olmalı. Futbol subesinin basına Haldun Ustunel gecmeli. Transferleri abuk subuk hocalar degil Haldun Ustunel yapmalı. Hoca listesini versin ayrı ama karar merciinin basında haldun ustunel olsun. Ben anlamam scoutmus emre utkucanmıs erdal kesermıs falan. Iyı transfer yapabilmek beceri isi. Baskan kesinlikle bu ise burnunu sokmamalı.

Ali Sabancı Haluk Ulusoy Cemal Ozgorkey Ali durust Abdurrahim Albayrak gibi eli uzun olan her yerde baglantısı olan adamlar ne yapıp ne edilip yonetime girmeli. Haluk Uusoy'un pek yanasacagını sanmam ama benim gorusum simdi 2.baskan olsun Galatasarayda en azından islerin nasıl yurudugunu gorur. Unal Aysal bıraktıktan sonra Baskan olur.

Prandelli takımın basında illaki kalıcaksa Sportif Direktor olarak Mustafa Denizli getirilmeli. Prandelli'yi birinin uyarması lazım. Ligi ve oyuncularıda bilmediginden yaptıgı hata sayısı 2 katına cıkıyor.

Kadromuz o kadar kotu degil su dediklerim yapılsın bu sene olmasada onumuzdeki seneden itibaren lige ambargo koyarız.

Galatasarayi 40 yildir uzakdan izleyen. kimyasini bilmeyen bir yabanciyi bu camiada yeri olamaz. biz gittik Baskan yaptik adami Zengin diye ve bir zaman lisede okudu diye.

Mehmet demirkol yazisindan cok dogru bir bir gercek var ki oda bu adam Galatasaraya sabotaj etmesidir ister istemez artik.

:

Tek sorun hocada değil!
Bu korkunç kadro seçimi, ligin ortalamanın biraz üzerinde olan herhangi bir takımla karşılaşıldığında yapılsa muhtemelen sonuç 2-0’dan çok daha acı olabilirdi. Tabii bu kadar değil. Asıl önemli tercihler teknik direktörün değil, başkanın seçimleri. Kabul etmek gerekir ki, bir şampiyon takımın kimyasıyla bu kadar oynayan bir yönetim aklı, spor akademilerinde ders olarak okutulur. 2 sene şampiyon olmuş bir ekibi, 2 hoca değişikliği, 2 kongre ile sarsmaya dünyanın her yerinde sabotaj derler. Başka bir şey değil...

M. Demirkol

Ünal Aysal kaçarsa tepki göstereceğimiz kimse de kalmayacak, futbolculara bağırıp durur taraftar... :red:

Prandelli 2 ay sonra falan tüm tazminatını alıp şutlanır %90.

Prandelliyi kovmayacaksa gitsin diyecek duruma geldim.

Tulunuda almaya unutmasinda yaninda.
yürüüüüü ancak gidersin , sayin ünal aysal !!!

cok severim kendisini lakin elestirmem gereken nokta antrenör tercihleri

her seferinde daha beterini bulmayı beceriyor baskan

prandelliyi kov baskan

Geri
Üst Alt