Aysal, Ali Dürüst ile Bir Araya Geliyor

Sen önce adama bir sebep göstermeden tekmeyi bas sonra sıkışınca yanına kaç.Ali Dürüst başkan olacaksa eyvallah.:hat:

Ali Dürüst başkan adayı olmaz. her zaman en iyi 2. adam dır o.

Baskan : Cem Uzan
2ci baskan : Ali Durust
Florya : Albayrak
TD : Prandelli
Transfer komitesi : Haldun Ustunel

Bence efsane olur , turkiye boyle bir yonetim gormemistir

Alp Yalman'a bırakma bizi Aysal Baba, sana ihtiyacımız var

aysal, dürüst, albayrak cok iyi olurdu...

hoca olarak yerli sart veya en iyisi luce'yi ikna etmek olur.

Ali Dürüst başkan olursa Terim' i geri getirir ondan sonra şenlenir buralar :)

Al eline patlamış mısırı izle :D

ali dürüst ne baskan adayi olur nede aysalin listesine girer

en büyük hatası ali dürüst ve abdurahim albayrakı göndermesiydi yanındaki bazı çok bilmişlerin aklına uyarak onları gönderdi bu iki ismi kim ekibine alırsa seçimi kazanır ünal başkan eğer aday olmaz ise haluk ulusoyun olmasını isterim bu düzenle baş edecek tek isim o

Ali Dürüst'ü kim listesine alırsa o başkan olsun gerisi teferruat nasıl olsa yönetimi Ali Dürüst yapıyor.

Umarım Ali Dürüst'lü bir yönetim ile tekrardan aday olur. Yönetiminde bir de Haldun Üstünel olursa tadından yenmez. Teknik Direktör olarak ise ne yapıp edip bir şekilde Luce'yi ikna etmesi lazım. Edemiyorsa derhal Ertuğrul Sağlam veya Tolunay Kafkas isimlerinden birini takımın başına getirmeli.

Umarım Ali Dürüst'lü bir yönetim ile tekrardan aday olur. Yönetiminde bir de Haldun Üstünel olursa tadından yenmez. Teknik Direktör olarak ise ne yapıp edip bir şekilde Luce'yi ikna etmesi lazım. Edemiyorsa derhal Ertuğrul Sağlam veya Tolunay Kafkas isimlerinden birini takımın başına getirmeli.

:asd22::asd22:

Basarinin formulu: Ali durust, haldun ustunel, abdurrahim albayrak, terim/gunes/luce

Geri
Üst Alt