Aysal: "Mancini yüksek maliyetli 3 oyuncu istedi"

Gitti diye arkasından konuşuyor olmasın fakat bu Mancinicilik nedir anlamış değilim.. Mancini çok CL isteyen ve CL de başarılı bir adam olsaydı MCity gibi para babası takımın o kadar yıldız futbolcuların top koşturduğu takımda başarılı olurdu. Ne CL sinden bahsediyorsunuz?? Ne yapsın şimdi Ünal Aysal malum zat tepe altında tüpçü yanlarında şikeci zat ezik fiko ve diğer çakal eğitimsiz ve üstüne şikeci küçük takım başkanlarından oluşmuş bu çürümüş bu kokuşmuş Türk futbolunun içinde tek başına ne yapsın bu adam? Mancini bizim babamızın oğlu değil elin İtalyanı imkanları beğenmedi gitti diye ağlayacak halimiz yok. Bizi imparatorumuz canımız ciğerimiz dediğimiz adam satıp gitmişken bir sezonluk deplasman fakiri bir italyan için bu ağıt fazla...

Premier League de lig kazanmak baska, Türkiye nin dandik liginde kupa kaldirmak baska, Futbol Tarihi Mancini yi hatirlar Ingiltere yüzünden, biz de ise Avrupada ses yapacak isler devam ettirmek zorundayiz, yoksa yine fos gibi söneriz

Ayiptir be Baskan, yeter okadar destek köstek olduk, ama sana da artik dur denmeli. Sanki getirince demediniz sezon sonu iyi transfer filan diye, bide Mancini bu, anlamiyorum... iyi bütce isteyecgi belliydi, bunu bi tek siz mi simdi yeni ögrendiniz ? ne amatörce yönetmeye basladiniz bu takimi

Premier League de lig kazanmak baska, Türkiye nin dandik liginde kupa kaldirmak baska, Futbol Tarihi Mancini yi hatirlar Ingiltere yüzünden, biz de ise Avrupada ses yapacak isler devam ettirmek zorundayiz, yoksa yine fos gibi söneriz

Renktaş mesajımı iyi okusaydın ne demek istediğimi anlardın.. Bende biliyorum bende istiyorum Avrupa'da iyi işler yapmayı. Ama mesajımda dediğim gibi bu heryerini pislik sarmış Türk futbol sisteminde tek kalan adam Ünal Aysal onunda gücü belli bir yere kadar malesef..

Renktaş mesajımı iyi okusaydın ne demek istediğimi anlardın.. Bende biliyorum bende istiyorum Avrupa'da iyi işler yapmayı. Ama mesajımda dediğim gibi bu heryerini pislik sarmış Türk futbol sisteminde tek kalan adam Ünal Aysal onunda gücü belli bir yere kadar malesef..

kusura bakma vallahi yarim yamalak okudum, sonunu kafamda ürettim, paron =)

bir zamanlar artisleniyordunuz dünya çapında hoca getirdi dünya çapında oyuncular alacak diye. alın size aysalın gerçek yüzü. sıçtı sıvazlıyor. kişisel saçmalıklarına alet etti koskoca camiayı.

Mancini Türkiye'de başaramayacağını anladı, bilerek yüksek meblağlı oyuncular istedi olmayınca da istifa etti.

Tazminat almaması da bunu gösteriyor.

Hayırlısı olsun.

Bana göre FFP nedeni ile bir yada iki sağlam oyuncu alacağız.Max 3.Umarım nokta atışı olur.

Umarım Bruma ve Sneijder'den hatta tüm takımdan maximum verem alabilecek bir TD gelir

Bahane ki ne bahane.Başkan Gstv de Balotelli yi önerdim hoca istemedi diyor daha sonra Hoca Balotelli felan isterse alamam diyor.Mancini tabiki kaliteli isimler isteyecek Avrupada ismi olan bir hoca.

Mali durum ne alakaysa. Tam 40 tane futbolcumuz var suan. Hicbir katki saglamayan en az 15 tane isim var. Hepsini göndersek epey bir rahatlama olacak.

Stoper, orta saha ve forvet diyor haberlerde. Tahminimce stoper için Balanta, orta sahaya İnler, forvete de Quagliarella'yı istedi Lombardo'nun açıklamalarına bakarsak.

Gayet normal istekler. Alex ve Menez'i istedigini tahmin ediyorum. Onlar olmayinca bunlarin ismini verdi. Asla yüksek maliyetli adamlar degil. Lavezzi'yi falan istese neyse.

Geri
Üst Alt