GSC Portal Aysal Net Konuştu!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
15092014_Aysal-net-konustu-.jpg

Galatasaray Arena’da Eskişehir’le 0-0 berabere kaldı, maç sonu ortalık Özkan Olcay’ın demeci nedeniyle karıştı.

Sarı kırmızılıların 2. başkanı, Prandelli ve ekibini açık şekilde eleştirdi. Hem Florya, hem de yönetim hayrete düştü. Olcay bu açıklamasıyla, kurmayları da ters köşeye yatırdı. G.Saray 2. Başkanı’nın, bu çıkışı yapacağı konusunda Ünal Aysal ve idarecilerin bilgisi yoktu. Anderlecht maçı öncesinde, “Beraberliğin sorumlusu teknik ekibimiz, kendileri ile görüşeceğiz” diyen Özkan Olcay, bir anlamda “Hesap soracağız” mesajı verdi.

Dün, Florya’da bulunan kulüp yetkilileri, Özkan Olcay’ın sözlerini gazete manşetlerinde görünce gözlerine inanamadı. Bir de bu ifadelerin basın açıklamasında geçtiği öğrenilince Florya’ya, “Olacak iş değil. Daha 2. hafta ve Anderlecht maçı öncesi bu ifadeler nasıl kullanılır” tepkisi hakim oldu. Teknik heyet ve futbolcuların da epey tadı kaçtı.

Başkan Ünal Aysal, ısrarlı sorular üzerine yakın çevresine, “Bu yönetim kurulunun ortak fikri değil. Özkan Bey şahsi düşüncelerini belirtmiş” dedi. Yönetimden birçok isim de, Olcay’a tepkiliydi. Ortak yorum şu oldu; “Bazı şeyler düşünülür ama söylenmez. Hayret ettik ve üzüldük. Bu Özkan Olcay’ın kendi fikri. Takımın zamana ihtiyacı var.”

Özkan Olcay ne demişti?

“Maalesef başarılı bir maç çıkardığımızı söyleyemeyeceğim. İki takım da beraberliğe razıydı, maç da öyle bitti. İsteksiz, keyifsiz ve golsüz bir karşılaşma izledik. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bunun sebeplerini bilmesi gereken teknik sorumlularımız var. Kendileri ile görüşeceğiz.”

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sadece benim dediğim olsun diye bir yönetim getirdi ama o yönetime sözü hiç geçmiyor herkes kendi halinde.

Sadece benim dediğim olsun diye bir yönetim getirdi ama o yönetime sözü hiç geçmiyor herkes kendi halinde.

Alakası yok , takımdan yönetimin beklentileri büyük ve daha ligin ikinci maçında üstüne üstlük seyircisiz bir ortamda maç kaybedilince insanlar üzülebiliyor. Örnek vermek gerekirse forum o akşam hakaretten geçilmiyordu.

Takımına güvenen ve başarı bekleyen bir yönetici üzüntüsünden basına böyle bir demeç vermiş olabilir. Demeç hiç doğru değil , çünkü bu eleştirilerin daha zamanı değil. İkinci haftayı oynuyorsun , futbolcuların takımı sabote etse bukadar kötü oynarlardı diyebileceğin bir sezon başındayız.

Belliydi zaten açıklamadan. Saf saf kameraları görünce ne diyeceğini şaşırıp her şeyi döküldü resmen. Birlik mesajı vermemiz gerekiyor böyle saçmasapan tepkiler değil.

Adam doğru söylemiş niye tepki veriliyor anlamıyorum. Ne yani başımızı kuma mı gömelim.

GT-I9300 Tapatalk

özkan olcay gayet doğru bir açıklama yapmış rakibi doğru etüt edemeyen ve buna göre bir kadro çıkaramayan teknik heyet takımın puan kaybında baş sorumluydu

Bencede doğru söyledi Özkan Olcay beraberliğe razı bir takım vardı ağır konuştuğunuda düşünmüyorum.

Neyi dogru konusmus,daha ikinci macta ve ilk macinda bursayi deplasmanda yenmis takimin teknik ekibinden kim neyin hesabini soracakmis.

Neyi dogru konusmus,daha ikinci macta ve ilk macinda bursayi deplasmanda yenmis takimin teknik ekibinden kim neyin hesabini soracakmis,ozkanmidir olcaymidir nedir gelmis 1000 yasina bunak bunak konusup milletin asabini bozmasin
Katılıyorum.

I am the one who knocks!

Özkan Olcay'ın dedikleri doğru tamam da adam lafı hesabını teknik heyetten soracağıza getirdi.Neyin hesabını sorucan 2. haftada?

yönetim yok

sadece baskan var

baskanın isi zor,tek basında yapmaya calısıyor her seyi

yönetimdekilerin bi cacık yapmaya taakati yok

kene gibi yapıştınız hepiniz gidin. Ali dürüst gelsin adam gibi adam çünkü.

Yönetim kurulunu necropolise çevirirsen olacağı buydu zaten.

Bu yönetim eskisinden daha sorunlu ve uyumsuz, eski yönetim enazından bunlardan daha güçlüydü..

özkan bey gayet doğru konuşmuş.
bu hal ne beyler takım yürüyor yürüyor!

Geri
Üst Alt