GSC Haber Aysal'a ve Galatasaraylı İş Adamlarına Duyurumuzdur!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
gsc-61.jpg

GSCimbom ailesi olarak, son yıllarda kazandırdığı zaferler ile kulübün lokomotifi olmuş, yüz akı branşımız basketbolun iki Galatasaray ruhu sahibi takımının da düştüğü veya düşürüldüğü bu durumdan rahatsızlığımızı belirtmek isteriz.

Detaylar GSC Portal'da!

yalı çocukları ne gizli zenginler de var aranızda,küfür ettirtmeyin şurda.yardım edin.nasıl olsa ilerde riva satışa çıkınca kaymağından almak isteyeceksiniz ve alacaksınız da.

kendi çalıp, kendi oynadı derler ya hah bu cuk oturmuş işte. bu tür yazılar bana çok komik geliyor açıkçası.. hayır medya da bir ağırlığın olur, o zaman portal yazsını, kişilere göndermeyi anlarım ama bu nedir aga.. :asd:

kendi çalıp, kendi oynadı derler ya hah bu cuk oturmuş işte. bu tür yazılar bana çok komik geliyor açıkçası.. hayır medya da bir ağırlığın olur, o zaman portal yazsını, kişilere göndermeyi anlarım ama bu nedir aga.. :asd:

O zaman diyorum ki takip edin.

Edit: Böyle diyeceğine twitter/facebook paylaşın. Paylaştıkça büyür, illaki ulaşır.

Son düzenleme:
Başlık ve içerikteki -li -lı ekleri bitişik yazılmalı.

kapa gitsin subeyi. gereksiz. hele ki kadin basketbol

O zaman diyorum ki takip edin.

Edit: Böyle diyeceğine twitter/facebook paylaşın. Paylaştıkça büyür, illaki ulaşır.

tivitır feysbuk yok bro kullanmıyorum.

ama inşallah dediğin gibi ulaşır. forumunda bir sözü olur, üye çeker ama hiç sanmıyorum. bunun için etkili insanların oluşturduğu, etkili bir grup olmak gerekiyor.

Buraya da yazalım o zaman. Ali Sabancı gibi adamlar sponsor olsun işte 1 yıllık, batmazlar. Pegasus ulaşım sponsoru altında versin 5m. euro. Yazık koçun, oyuncuların emeklerine...

Atmazlaaar. Ama az paraları çeksin, işler azalsın hemen kulübe yanaşırlar.

Abi cok sacma. Ben olsam sponsor olmam ki. Tamam Burak'in tamami ve Selcuk'un maasinin birazina mi sponsor oluyorum diyecekler ? Kulube verilen her para bosa gidiyo

Galatasaray'ın düşmanı kendisi ve içerideki kan emiciler. Başka bir şey değil. İyi düzen kurmuşlar şerefsizler.-

Kimse sakın Ünal Aysal' a ayak oyunları oynandı, medya üzerine geldi, yok basın yalan haber yapıp yıldırdı, yok TFF kendisini bitirmek için çalıştı gibi yüzeysel bahanelere sığınmasın.

Tüm bunlar olmadı değil, kıyısından köşesinden oldu, yapıldı. Ama Ünal Aysal o ilk yönetimi dağıtıp, tek adam rolüne soyunması, sözde ilk geldiği dönemde söylediğinin aksine kendinden başka bir fikirlere kapalı olması ve son zamanlarda Burak, Selçuk gibi antremana çıkmak dışında bu klübe bir hizmet vermeyen futbolculara haddinden fazla, haketmediği kadar zam yapması, Tulun' un aklına uyup klübe yanlış, gereksiz, yetersiz futbolcular ve Teknik Direktörlerle doldurması ve onlara özgürlükçü sözleşmeler teklif etmesi ve yine onların her istediği futbolla alakası olmayan sözde futbolcuları alması önce kendini sonrada bu camiayı bitirdi.

Bu yanlışları görmeyen ve hâlâ ısrarla kendisinin yönetimini beğenen taraftar varsa şu an Prandelli' ye hiç itiraz etmesinler. Böyle düşünen bir taraftar bu hocayı hakediyor. Başkan neyse hocada şu an aynı kafayla takımı yönetiyor. Her ikisininde takım umurunda değil. Biri para için sömürüyor takımı diğeri de bu camia içinde kariyer yapayım diye geldi, başkan olup takımı batırıp gitti.

Aysal yönetimi nasıl klübü yanlış yönettiyse şuanki yönetimde tüy dikiyor.

Madem çözüm üretmeyecektin, madem kriz yönetemeyecektin, madem ağlama edebiyatı yapacaktın neden geldin Duygun YARSUVAT, Ali DÜRÜST, A. ALBAYRAK. Sizler olmadan da, yönetimsizde bu klüp pekâla devamda edebilirmiş.

GT-I9300 Tapatalk

Kimse sakın Ünal Aysal' a ayak oyunları oynandı, medya üzerine geldi, yok basın yalan haber yapıp yıldırdı, yok TFF kendisini bitirmek için çalıştı gibi yüzeysel bahanelere sığınmasın.

Tüm bunlar olmadı değil, kıyısından köşesinden oldu, yapıldı. Ama Ünal Aysal o ilk yönetimi dağıtıp, tek adam rolüne soyunması, sözde ilk geldiği dönemde söylediğinin aksine kendinden başka bir fikirlere kapalı olması ve son zamanlarda Burak, Selçuk gibi antremana çıkmak dışında bu klübe bir hizmet vermeyen futbolculara haddinden fazla, haketmediği kadar zam yapması, Tulun' un aklına uyup klübe yanlış, gereksiz, yetersiz futbolcular ve Teknik Direktörlerle doldurması ve onlara özgürlükçü sözleşmeler teklif etmesi ve yine onların her istediği futbolla alakası olmayan sözde futbolcuları alması önce kendini sonrada bu camiayı bitirdi.

Bu yanlışları görmeyen ve hâlâ ısrarla kendisinin yönetimini beğenen taraftar varsa şu an Prandelli' ye hiç itiraz etmesinler. Böyle düşünen bir taraftar bu hocayı hakediyor. Başkan neyse hocada şu an aynı kafayla takımı yönetiyor. Her ikisininde takım umurunda değil. Biri para için sömürüyor takımı diğeri de bu camia içinde kariyer yapayım diye geldi, başkan olup takımı batırıp gitti.

Aysal yönetimi nasıl klübü yanlış yönettiyse şuanki yönetimde tüy dikiyor.

Madem çözüm üretmeyecektin, madem kriz yönetemeyecektin, madem ağlama edebiyatı yapacaktın neden geldin Duygun YARSUVAT, Ali DÜRÜST, A. ALBAYRAK. Sizler olmadan da, yönetimsizde bu klüp pekâla devamda edebilirmiş.

GT-I9300 Tapatalk

Imza.

Kim ne derse desin bu Galatasaray'ın en büyük düşmanı ne aziz ne tupcu nede fiko en büyük düşman galatasaray lisesidir küçük olsun bizim olsun düşüncesindeler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt