Aziz Yıldırım: "Ersun, Fenerbahçe'nin idman saatlerini ... göre ayarlıyordu.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe nin yeni td Aziz ..ah pardon..Ismael :D

Resmi td Ismael xD

* LG G2 Tapatalk *

[media]https://www.youtube.com/watch?v=md6CEhik2vA[/media]

yav bu millet gerçekten edepli... bugüne kadar kimse çıkıp da babası üzerinden azize saldırmadı ama kendisindeki belirtileri artık herkes görmeye başlamıştır... senelerdir söylüyorum bu adamın gidişi neron gibi olacak...

Aziz bu cümleyi kurarken çok zorlanmıştır.Evsun,Fenevbahcenin idman saatlevini ovospulava göve ayavlıyovdu.:D.Bu fener kadar komik rezil bir klüp dünyada arayın bulamassınız.:D

Ersun feneri gayet umursuyordu. Ses kayitlarinda sorunun buyuk kisminin futbolcularda oldugu belli oldu. Adamlar antrenmanlari begenmiyorlarmis. Adamin altini hep beraber oymuslar. Ben Ersun olsam susmam konusurum.

O "Cok da s...mde degil afedersiniz" "s.kmusum antrenmanina" tarzi laflarin heps futbolculara olan tepkisi. Zaten orada ipleri koparmis belli. Gitmeden bi giydireyim demis.

Fenerin karismasi tabii isimize gelir. Ama etik acidan bakarsak skandal var. feneri hep beraber ucuruma surukluyor yonetim ve yonetime yakin oyuncular.

Hani dedikoduya giriyodu Ersun gidince bangır bangır konuşuyosun dilin açılmış Azize.

ben demiştim abi.. bunlarda sadece ırkçılık, şikecilik ve kumar yok.. beyaz kadın ticareti de var..

Tek lafı dogru. Ersun Yanal sampiyon yapmadı feneri. Biraz sans biraz bizim karısmamız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt