Aziz Yıldırım: ''Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, Ali Koç'u tebrik ediyorum''

Temennin oydu ama Dursun 2021'e kadar kalacak da demiştin.

evet listeler açıklanmadan önce öyle demiştim ama burçin aslan dahil tüm fenerlileri listeye koyunca kendi kendine iş aldı...kendi düşen ağlamaz zira tarihe geçti erken seçim isteyip kaybeden odalar da dahil olmak üzere koltuk kaybeden cumhuriyet tarihindeki ilk başkan oldu...

Seçilmezse ayvayı yeriz. Koç holding gibi ülke de haksız rekabet unsuru olmuş bir kuruluş varken ligde her türlü manipülasyon ve algı döner.

evet listeler açıklanmadan önce öyle demiştim ama burçin aslan dahil tüm fenerlileri listeye koyunca kendi kendine iş aldı...kendi düşen ağlamaz zira tarihe geçti erken seçim isteyip kaybeden odalar da dahil olmak üzere koltuk kaybeden cumhuriyet tarihindeki ilk başkan oldu...

Ayrıca Ali Koç parayla gündem üfürüyor demişsin,isteyen birsürü insan var bütün Fenerliler'in gündemi o.Ne kastettin orada tam olarak?

Ayrıca Ali Koç parayla gündem üfürüyor demişsin,isteyen birsürü insan var bütün Fenerliler'in gündemi o.Ne kastettin orada tam olarak?

Parayla gündem oluşturuyor fener taraftarı istemiyor ama kongre farklı olacaktır zira aziz başkan cephesinde yanlış bir hareket yok işte bize kaybetselerdi seçimi de uzak ara kaybederdi...ama verdiği sözleri tutuyor şimdilik genel kuruluna...

Parayla gündem oluşturuyor fener taraftarı istemiyor ama kongre farklı olacaktır zira aziz başkan cephesinde yanlış bir hareket yok işte bize kaybetselerdi seçimi de uzak ara kaybederdi...ama verdiği sözleri tutuyor şimdilik genel kuruluna...

Ben anladım seni de,adam aday bile değil ki daha.Tamam haberler dönüyor şu kadar üye yapıyor şuraya şuraya gidip açılış yapıyor diye ama somut bir gelişme yok.Ali Koç aylar öncesinden açıkladı ve çalışıyor.

Ben anladım seni de,adam aday bile değil ki daha.Tamam haberler dönüyor şu kadar üye yapıyor şuraya şuraya gidip açılış yapıyor diye ama somut bir gelişme yok.Ali Koç aylar öncesinden açıkladı ve çalışıyor.

Renktaş Putin 6 tane seçim tartışmasına da katılmadı en son adaylığını açıkladı 2000'den beri böyle sürekli yani astsolistler son çıkar uvertürler ilk :)

Başkanım bırakma daha Kadıköy meselesi çözülmüş değil, az bir iş kaldı. Aykut hocamıda lütfen kovma.:asd22:

1142205.jpg

:asd22:

Ali Koç'un feneri bölmesine başkanımız müsade etmeyecektir.

eger cok garip olaylar dönmezse yani ali koç parayı basıp satın almazsa üyeleri ali koç imkanı yok secilemez

cünkü fener kongresinin zaten üyelerin %50den fazlası azizin üye yaptıgı insanlar yani yıllar icinde

koç sadece taraftardan destek görüyor ve kaostan beslenmeye calısıyor aziz basgan ceketini assa %50i oyu var zaten

Biz Galatasaray taraftarları olarak Aziz Yıldırım başkanımızın yanındayız. Fener kongresinde Başkanımızın tekrar büyük bir fark ile seçileceğine olan inancımız tamdır. Çeşitli spekülasyonlar ve provokatif eylemler ve söylemler ile Sn.Aziz Yıldırım'ın yıpratılmak istenildiğinin de farkındayız. İsmi geçen şahısların Galatasaray'a hiç bir şekilde hizmet etmeyeceği aşikardır. Fenerbahçe kongresine düşen görev, Galatasaray'a en iyi hizmeti yapan Sn.Aziz YILDIRIM'ı desteklemektir.

Aziz baskanim yakın dönemde binlerce adamını üye yapmış. Koltuğu ali bebesine kaptiracagini düşünmek ahmaklık olur.

Bu seçim fırsatını degerlendirmeliydik alex 'in tribüne bile gelmesi bir mesaj di azize
Aziz eskisi gibi ahkam kesemiyor kimseye hakemler hakkındaki konuşmaları bile ne durumda olduğunu gösteriyor

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt