Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe’yi inek gibi sağıyorlar"

Pff madem şike yapmadın, herşey cemaatin oyunu o zaman neden savunmalarında saçma sapan video görüntüleri gösterip alın işte Galatasaray'da şike yaptı dedin, neden ben şike yaptım ama herkeste yaptı triplerine girdin? Madem şike yapmamıştın neden hiçbir zaman direk şike yapmadım diyemedin? Neden yaptıysam Fenerbahçe için yaptım dedin? Ve şimdi de gelmiş ben yapmadım, üzerimde oyunlar oynanıyor diyor. Pişkin herif. Yemezler güzelim.

Arkadaşlar bakın Fb şike yaptı yapmadı demiyorum benim kafamı karıştıran bir konu var bazı yerlerden duymuştum bunu; cemaat yaklaşık 5 yıldır Fenerbahçe'yi almak istiyor şimdi kimse kalkıp ta cemaat Fener'i ne yapsın demesin arkadaşlar Fenerbahçeli değilim ama, Fenerbahçe ne derseniz deyin bizimle beraber ülkenin en büyük markalarından bir tanesidir amaçları Fenerbahçe'ye sahip olarak reklamlarını daha fazla yapmak ve böylece yavaş yavaş Türkiye'yi ele geçirebilmek ve şunu da eklemek istiyorum Aziz yıldırım 5 yıldır bunlara direniyor Fenerbahçe'yi verip reklam yapmanıza izin vermem diyor.

Aziz yıldırım bu konuda bir takdiri hakkediyor bence ha yine söylüyorum şike yaptı yapmadı yapmadı onu bilemem ben sadece olasılıkları konuştum ve bir şey daha söyleyeyim eğer Tayyip Erdoğan hakimler ve savcıları değiştirmeseydi bunu da unutmayın bizim içinde aynı oyunlar oynanacaktı..

Arkadaşlar bakın Fb şike yaptı yapmadı demiyorum benim kafamı karıştıran bir konu var bazı yerlerden duymuştum bunu; cemaat yaklaşık 5 yıldır Fenerbahçe'yi almak istiyor şimdi kimse kalkıp ta cemaat Fener'i ne yapsın demesin arkadaşlar Fenerbahçeli değilim ama, Fenerbahçe ne derseniz deyin bizimle beraber ülkenin en büyük markalarından bir tanesidir amaçları Fenerbahçe'ye sahip olarak reklamlarını daha fazla yapmak ve böylece yavaş yavaş Türkiye'yi ele geçirebilmek ve şunu da eklemek istiyorum Aziz yıldırım 5 yıldır bunlara direniyor Fenerbahçe'yi verip reklam yapmanıza izin vermem diyor.

Aziz yıldırım bu konuda bir takdiri hakkediyor bence ha yine söylüyorum şike yaptı yapmadı yapmadı onu bilemem ben sadece olasılıkları konuştum ve bir şey daha söyleyeyim eğer Tayyip Erdoğan hakimler ve savcıları değiştirmeseydi bunu da unutmayın bizim içinde aynı oyunlar oynanacaktı..

Alakası yok.

Cok sacma be kardesim, yillardir Koc ve Ülker´in parasindan Ninem mir gecindi ? Aziz Yildirim sistem adamidir, kimde güc varsa ona yanisir. Atatürkcü ayaklarinin tek nedeni, Fenerbahce kongresinde büyük bir Kemalist toplulugu olmasidir. Ama yönetimlerinde strajesini daima hükümet ve güce göre belirlemistir. 2000/2001 yillarinda rütbeli sahsiyetler dahi yer almaktaydi Fenerbahce´de. Erdogan ikinci döneminde askeri vesayetten gücü alip, Cemaat ile Ülke´yi paylastiktan beri Aziz Yildirim daima Hükümet ve Cemaat´e yakin isimleri yönetime almistir.

Su an ise Atatürk ismini sadece ve sadece mahduriyet edebiyati icin istismar edip, kirleterek kullanmaktadir. Türk toplumu ne yazikki cok basittir, buna Atatürk´cüler de dahildir, ki nekadar kendilerini bir seviye üstünde görseler bile. Türkiye´de Atatürkcü´ler dini istismar edenlerden sikayet ederler, ama Atatürkü istismar eden her zatin oltasina takilirlar.

Mesela, Aziz Yildirim 17.10.2013 tarihinde,yagisli bir son bahar aksaminda, Istanbul´da Hilton Otel locasinda yaninda kisa siyah sacli, gözlüklü avukati ile kiminle ve ne icin görüsmüstür ? Neyi istemistir, neyi teklif etmistir ?

Gecen Italyan bir Gazeteci social-Network sayfasindan ne güzel söyledi ? "3 tane bagimsiz Yargi "SIKE" demis, ben bunu tartismam bile", hatta 4 Tane Italysan dostum, PDFK bile teknik acidan sikenin var oldugunu söylüyor.

fener yeni sembol arıyor kendine kesin kuş olmak kolay değil tabi:) boğada olamayacaklarına göre inek en en iyisi hahahhahaahhaa :) sarı inekler sahadaaaaaaa :)

Hatta israil füzelerini şükrü saraçoğluna çevirmiş, amerika paralı askerlerini kulübü basması için göndermiş, ruslar da topuk yaylasının yönetimini ele geçirmiş.

öyle deme abi bir konuşursa yer yerinden oynar

Geçen antuda mı başka yerdemi hatırlamıyorum bir fenerli yazmıştı; " Başkan , kaç yıldır konuşursam diye başlayan cümleler kuruyorsun. Ya konuş yada sonsuza kadar sus"

Artık onlarda bıkmış bu salaktan. :ka25:

Geçen antuda mı başka yerdemi hatırlamıyorum bir fenerli yazmıştı; " Başkan , kaç yıldır konuşursam diye başlayan cümleler kuruyorsun. Ya konuş yada sonsuza kadar sus"

Artık onlarda bıkmış bu salaktan. :ka25:

antu da birinin böyle söylemesi ilginç. kedidir kedi o abi :D yoksa antunun zekası ne ki böyle düşünebilen birini bünyesinde barındırsınlar

antu da birinin böyle söylemesi ilginç. kedidir kedi o abi :D yoksa antunun zekası ne ki böyle düşünebilen birini bünyesinde barındırsınlar

Yok fenerlidir. Ama uzun sürmez atarlar onu siteden.

eh son günlerde de olduğu gibi alırlar aşağı hemen. işine gelmeyen şeyleri yazıp söyleyenin , emirleri dinlemeyenin, istenileni söylemeyenin yapmayanın sonu malum...

(fenerde bu 98den beri yapılıyor zaten de neyse)

Yok fenerlidir. Ama uzun sürmez atarlar onu siteden.

eh son günlerde de olduğu gibi alırlar aşağı hemen. işine gelmeyen şeyleri yazıp söyleyenin , emirleri dinlemeyenin, istenileni söylemeyenin yapmayanın sonu malum...

(fenerde bu 98den beri yapılıyor zaten de neyse)

ee malum şahla sultanla yönetilen orta çağ zihniyetli bir kulüp. sonuçları normal.

Geri
Üst Alt