Aziz Yıldırım Ne Zaman Hapse Giriyor

Bizim trakya ya geliyor demek.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

umit ozat dediki bu hafta kesinlesecek hapse girmiyecek dedi yine meclis sabahin koruna kadar toplanip kanun cikartacak bu sefersizi kurtarmak icin..

Yahu su konuda ciddi sekilde aciklama yokmu resmi fln? Valla merak ediyorum bu nasil ülke lan?

Bu hafta belki gelecek hafta en geç girer beli olur. Sonra 2 hafta daha geze bilir galiba yakalanma kararı cıkmadan.

Yeni yasa yetiştirmeye calıştırıyorlar galiba . Fazla yatmaz gibi.

adamın 20 gündür gezmediği kanal , stad , sövmediği hakem , tehdit etmediği bir kulüp, kurum kalmadı... ve bu adam bir SUÇLU.

ne bekleniyor içeri almak için??? bir iş dönüyor gibi .

ulkemizde suclular mukafatlandirilir. burasi Turkiye. yasalar asla esit uygulanmaz. balik basta kokar. bu ulkenin basindakine bak daha sonra federasyon baskanina bak ben sasirmiyorum artik hicbirseye. yakinda madalya takarlar. kahraman ilan edilme yonunde adim adim ilerliyor.

Türkiyede adalete tuhaflık olduğunu hep tahmin ediyordumda ama bir kac yıl önce bir gencin baklava caldı diye 12yıl hapis yemesi bu adalet türkiyemizde tam kaos systeme dayalı yürütüldüğü kanatına yol açtırdı. Hiç bir karara , olaya oha diyemiyorum artık. Hata tam tersi azizin cezası onandığı zaman oha dedim belkide.

Acaba adalet yerini bulacakmı diye bu sefer ama olayları izlediğimiz zaman komple olarak, bir gecede kanun değişikleri veya yeniden yargılama yolu konusuna, o zaman erken mi oha dedin arkadaş demeye başlamadımda değil kendi kendime.

Aziz Yildirim 'a gelene kadar ne zaman hapse giriyor sorusunun sirada oldugu cok ahlaksiz hirsiz vatan haini var bu ulkede . Ayni sekilde ne zaman hapisten cikiyor diyebilicegimiz cok masum vatansever .

17 Aralıkçılara bu kadar tepki göstermediniz. Adamlar bildiğin söğüşledi milleti elin iranlısıyla. Azizin ki yanında fıs.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hüloğcular ağlamasın boş yere

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu hafta belli olur. cumaya kadar meclis çalışacak sonra tatile girecek. eğer ÖYM ler ile ilgili kanun çıkarsa azizi yırtar çıkmazsa pazartesi içerde

Bu hafta içi netlik kazanacak galiba durum. Cuma'dan sonra meclis tatile girecek. Mit yasası gelecek MV'lerin önüne. Başka ne? Hemde ne...

Geri
Üst Alt