Aziz Yıldırım Onursal Başkan Olacak

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Beyaz Tv muhabiri Sezgin Gelmez, Fenerbahçe yönetiminin Aziz Yıldırım'a bir sürpriz hazırladığını söyledi...

Beyaz Futbol programında Yargıtay kararlarını değerlendiren Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez'in açıklamaları şu şekilde:

"3 Temmuz sürecinin başından beri Aziz Yıldırım'ın ağzından sürekli olarak 'Biz bunu yapmadık' sözü çıktı. Üzerine yüklenen suçu hiçbir şekilde kabul etmedi. Arkadaşlarının, kendisinin ve Fenerbahçe'nin temiz olduğunu savundu. Sürekli olarak masum olduğunuzu söyleyen bir kişisiniz, farklı yollar deniyorsunuz ancak hepsi suratınıza kapanıyor. Artık bu Aziz Yıldırım için son nokta. Bana göre bugüne kadar konuşmadığı bazı bilgiler var Aziz Yıldırım'ın. Bence bu konularla ilgili bir yapacağı açıklamalar olacaktır."

Onursal Başkanlık

"Bazı telefon görüşmelerim oldu; Aziz Yıldırım'ın ilk toplantıda istifa kararı alacağını öğrendim. Bu konuşuluyor şuanda. Yönetim, Aziz Yıldırım'ın istifa etmesini istemiyor ancak bu karar Aziz Yıldırım'a tebliğ edildiği zaman başkanlığı düşecek. Yönetim, Aziz Yıldırım'a onursal başkanlık vermeyi düşünüyor."

Aziz Yıldırım'a onursal başkanlık! | Maraton.com.tr | Aziz Yıldırım, maraton, google, Fenerbahçe, Yargıtay, Şike, maraton.com.tr

Onursuz birinin onursal başkan olması kadar saçma birşey olamaz...

Onursal başkana bak ahahpopoahza

böyle şerefsiz şike yapan onursuz bir şahsiyeti yapsa yapsa zaten fenerbahçe gibi bir kulüp mükafatlandırırdı zaten ne kadar ironik onur ve aziz yıldırım isimleri yanyana.. etrafımdaki fenerlilere diyorum ki tamam işte şikeniz tescillendi artık tescilli şikeci oldunuz başlıyorlar ebehhe yoooook cemaat,tayyip,merkür,allahın komploları falan filan sonra diyorum eee sizin başkanınız değil mi tayyip'le aramıza kimse bozamaz diyen bu sefer başlıyorlar hiç alakasız bir şekilde fenevbaaace cumhuriyettir aziz yıldırım bizim tanrımızdır filan diye.. Allah bu beyinsizlere akıl versin.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Hahahaha çok iyi olur böyle kulübe böyle onursal başkan lekeleri hep üzerlerinde kalır böylece

ONURsal... Yatın kalkın şükredin sizi kim Galatasaraylı yaptıysa yoksa bunlar gibi ONURsuz olurdunuz..

Ya bunlar ne karaktersiz bir camia.Allah korusun herhangi bir Galatasaray başkanı şike yapsa bırak başkanlığı Türkiye sınırlarının içinden giremez.

Allahtan lise var da Bjk-Fb gibi dandik dandik adamların elinde oyuncak olmuyoruz.Ha tabii gayet kötü yönetildiğimiz zamanlar da oldu ama bizde hiçbir başkan kuşlardaki gibi tek adam olamaz.Başarısız olduğunda anında gider.

Geri
Üst Alt