Aziz Yıldırım: ''Saha kapatma cezasına tahammül edemiyorum, kural değişecek''

fb li başbakan varken, kukla tüpçü varken olursa şaşırmam.

yakinda aziz pasa demeyen TC vatandasini asarlar

200 yil evvel yasasa bu pislik, tum gslilari idam ederdi yemin billah

pislige bak lan, dunyada tek gebermesini istedigim yaratik bu

Allahim sen nasil boyle bir yaratik yarattin

Aziz yıldırım=

_fenerbahçe spor kulübü başkanı

_tff başkanı

_tbf başkanı

_kulüpler birliği başkanı

Kabul edelim bu adam bunların hepsine hakim bir şekilde bu adamın fenerbahceden ayrıldığında bizim için çok iyi olacak

Aziz yıldırım=

_tff başkanı

_tbf başkanı

Kabul edelim bu adam bunların hepsine hakim bir şekilde bu adamın fenerbahceden ayrıldığında bizim için çok iyi olacak

Azize bizim ekmeğimize yağ sürüyor azize ölene kadar başkan kalsın

Biz sana ve tüpçü'ye tahammül ediyoruz?

Kural zaten saçma, herkes hemfikirdir, değişmeli. Ama bu zat emreder gibi kural değişecek diyor. Bu zat istediği için değil, gerçekten değişmesi gerektiği için değişmeli. Yargıtay tarafından cezası onanan, hüküm giymiş bir mahkumun bu tip açıklamalarını ciddiye almıyorum.

Pembe yanaklı tontiş yine neler demiş böyle, tipini

Aziz yıldırım=

_tff başkanı

_tbf başkanı

kontrol etse ne olur en çok GS şampiyonluğunu görüyor, GS ile oynadığı her finali kaybediyor bence ayrılmamalı:D

lan senin hapiste olman gerekmiyormu, bari sus sesini çıkarmada adam sansınlar

Haklı bir demeç olmuş. Gücü yetiyor ki bu tip açıklamalar yapabiliyor.

Senin de gücün yetsin sen de çık 'Bu TFF'ye tahammül edemiyorum, bu federasyon değişecek' de diyebiliyorsan...

Her kural bunların zararını nasıl azaltılır diye çıkıyor yeni kurala görede küfür olan yer kapatılacak deniliyor yani burdaki amaç gfb denilen pavali köpeklevi stada almamak yine fb düşünülüyor eğer biz bunlar gibi olsaydık bir taraftar grubumuz sürekli bu hareketleri yapsalardi cezaları daha çok arttirirlardi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt