Aziz Yıldırım: "Terör gibi olmaya başladı. Burada da hakem terörü var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
azizyildirim_eyvallah_221016.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 sona eren Adanaspor maçının ardından siyasetçilere seslendi:

"16. dakikada penaltı var. Hiçbir şey vermiyorsun devam ettiriyorsun, maçın kaderiyle oynuyorsun. Milyonlarca Euro harcıyoruz. Bunca emek boşa gidiyor. Bir düdükle boşa gidiyor. Ondan sonra birlik beraberlik için ses çıkarmayın. Siyasetçileri göreve çağırıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ve diğerlerine sesleniyorum. Terör gibi olmaya başladı. Burada da hakem terörü var. Bana ceza vermeniz olayı çözecekse ben hiç tribüne gelmeyeyim. Ama söyleyeceğiz doğruları yanlışları. Cumhurbaşkanı ve Başbakanı tenkit edince size hiçbir şey olmuyor. Federasyon ve hakeme bir şey söylediğiniz zaman size ceza veriyorlar. Ne ceza verirseniniz verin ya.

Çok geniş açıklama yapacağım yakında. TFF türk sporu için ne yapıyor? Başbakanın maaşı 25 bin TL. Federasyonda kaç kişi 25 bin alıyor bakalım. Dün Aykut hoca konuştu, yanlış mı? Doğru. Bugün Ümit hoca konuştu. Yanlış mı? Değil.

Hep oturalım konuşulım. MHK başkanı bir başkanla oturup 4 saat yemek yiyiyor. Hem de bir defa değil iki defa. Bizle bir telefonla konuştular mı? Sonra inkar ediyorlar.

AJANSSPOR

Lan herseyede terör demeyin.
Birisi der ülkede ekonomist teröristler bulunuyor
Birisi direk hakemlere terörist der.
Bir girin bakin terörism nedir diye, kitap acin lan biriniz.

Günün birinde Türk Futbolu Aziz Yıldırım'dan kurtulacak ve o gün her şey çok güzel olacak.

kar yağar ince ince yapacağın kafiyeyi cikeyim her gece

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bütün konuları anladım yine aziz saçmalaması dedim de

Veleybol nedir ya

TapaTalK

Türk futbolunun içine eden adamın böyle konuşması gerçekten ironidir veya suç bastırma şeklidir.

Bu adamın Türk futboluna verdiği zararı kimse veremedi henüz.

Her yenilgi veya beraberlik sonrası çıkıp ağlaması artık gerçekten sıktı.

Malum parti ne zaman giderse, bu adam da o koltuktan o zaman gidecek çok net belli.

yıldırıma komplo kurmaya çalışıyorlar.
ama seviyoruz seni aziz başkan

gündem değiştirme eleştiri oklarını farklı yöne saptırmada bu adam bu işin atası diye geçecektir 100 sene sonra

Bunu diyen zât 1 saat öncesinde hakem odası önünde terör estirdiği söyleniyor... Psikolojiye gel...

Geri
Üst Alt