Balanta Geliyor!

Ben hiç izlemedim,bukadar yetenekli olduğunu nerden biliyorsun?

Geçen yıl birçok maçını takip ettim.Fiziken çok güçlü ve atletik.Ama onu bu kadar üst düzey yapan yaşına göre pozisyon bilgisi ve tekniği.

Koy orta sahada rahatlıkla oynar.

Sol bek de oynar Balanta.Telles'i de yedekler.

Ama en önemlisi geriden oyun kurma sorunumuzu da çözer.

Prandelli sürekli hücum oynayan bir takım istiyor,tabi Terim gibi şuursuz bir hücum değil ama ciddi biçimde hücum futbolu oynayacağız,dolayısıyla hızlı ve pozisyon bilgisi olan bir stoper istiyor.Elimizde hızlı stoper yok ( Dany'yi futbolcu saymıyorum) , pozisyon bilgisi olan tek stoperimiz de Hakan,o da açık alanda ağır oyuncu.Zan-Şecu-Semih çok ciddi pozisyon hataları yapıyorlar...

Prandelli bu yüzden ısrarla stoper istiyor,yoksa sene içinde çok başımız ağrır...

dany,chedju gitmeli kaleci zaten yabancı tüm haklarımızı defans hattında kullanıyoruz avrupa için tamam süper lig için sıkıntılı

Varlığından bile haberim yoktu, daha Türkiye liginden bile 10 adam sayamam bu da benim cahilliğim kabul ederim ama yıllardır goygoyuna bu forumdaysam, öğrendiğim tek şey oldu.Kimse istemediğine göre eğer gelirse kesin çok başarılı olacak. Ujfa'ya falan yazılanlardan roman çıkar, adamın ne dedeliği kalmıştı ne orman kaçkınlığı ne de Survivor mağdurluğu, aynı adam şu an reis mertebesinde.:asd:

Oyun kura biliyormu soğuk kanlı çekilde?

Liderlik yapa bilirmi savunma blokuna?

Ben pek göremedim bu özeliğini.

Dany ye benziyor tarzı ama ondan daha iyi kesinlikle. Kademe anlayışı var az çok .

Dany de o yokdu hemen hemen hiç.

Gelirse umarım faydalı olur ama bence yanlış profili tercih.

Doria keşke olsa, yada agger gibi tercübeli isimler.

balanta yerine daha tecrübeli bir stoperin gelmesini tercih ederdim. Ama gelirse de hayırlı olsun demek düşer. Onun haricinde burada balanta hakkında yorum yapanların % 99u balanta bizimle anılmadan önce ismini dahi bilmiyordur. Buna ben de dahilim. Bu sebeple hakkında yazılan olumlu olumsuz eleştirilere inanmamak lazım. gelirse izleyip yorumumuzu yaparız

Parasını unal aysal verecekse gelsin Galatasaray verecekse gelmesin. Forvet alırız o paraya.

Kendisi zaten birinci seviye bir stoper olma potansiyeline sahip fakat ben oyun tarzı olarak istemiyorum , Balanta'nın tarzı lider stoperin yanında ki hamleli oyuncu olarak nitelendirdiğimiz oyuncular gibi fakat bize lider stoper gerekli bu tarzda yine geleceğe yatırım yapacaksak Doria'da mevcut.

Kısacası Balanta gelirse sevinirim , Doria gelirse çıldırırım mesele bu.

amma büyütüldü bu bebe

dandirik arjantin liginde ben bile biraz antrenmanla oynarim

Geri
Üst Alt