Balotelli : "Prandelli adam değil"

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Transfermarkt - Balotelli tritt gegen Ex-Coach Prandelli nach: Kein echter Mann

Balotelli Teknik Direktörümüz Prandelli ile ilgili sert aciklamalarda bulunmus, yani isteyenlerimiz cok oldugu icin bunu paylasmak istedim...

Balotelli tritt gegen Ex-Coach Prandelli nach: Kein echter Mann

„Sogar Cesare Prandelli hat schlechte Sachen über mich erzählt. Hätte er sofort nach dem Spiel zu den Zeitungen gehen und über mich reden sollen? Ich habe das nicht erwartet und habe auch nicht darauf reagiert, weil das keinen Sinn hat. Ich glaube, echte Männer kommen direkt zu dir und sagen es dir ins Gesicht, wenn sie dir etwas mitzuteilen haben“, sagte Balotelli in einem Interview dem britischen „Sport Magazine“

Balotelli: "Prandelli bile benim ile ilgili kötü sözler söylemis. Mactan sonra direk medyaya kosup, benim ile ilgili konusmasi mi lazimdi ? Ben bunu beklemedim, ve ona cevap vermedim, cünkü bunun bir mantigi olmazdi. Prandelli Adam olsaydi, direk olarak gelip yüzüme söylerdi. "

Bakın adam değil demiyorum, adamsa yüzüme söylerdi diyorum.

Prandelli adam değilse Balotelli ne hiç bilmiyorum.

Yalnız avatar ile haber uyumu süper; daha sonrasındaki içerik ile ters köşe oluyorsunuz tabii :D

al birini vur ötekine
sen de cok agir bir malsin

başlık içerik konuyu açan uyumu bu kadarmı uyumlu olur : /

Balotelli tam bizim lige göre bir oyuncu. Bu kafayla devam ederse 3-5 yıl sonra parçalıyı terletir.

16f9031e38472dafa4f3febe8a7f0e6d.jpg

iyi niyetli birine benziyo HA adam mı,,...., TARTIŞILIR

Adam olmadigini söylememiş, sadece adam olsaydi yüzüme söylerdi demiş.

Ona ragmen Balo susmayi bilsin - Prandelli olmasaydi DK'da hiç oynamazdi.

Onu sürekli oynatmak isteyen nadir hocalardan birisi.

Geri
Üst Alt