# Baran Aksaka

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1692695003593.png

ÖZGÜR BARAN AKSAKA

Orta Saha

Doğum Tarihi:
29.01.2003
Doğum Yeri: Tekirdağ
Geldiği Takım: Galatasaray Akademisi
Sözleşme Bitiş Tarihi: 31.05.2026​

Galatasaray SK: "Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde bulunan oyuncumuz Özgür Baran Aksaka ile 2024-2025 sezon sonuna dek profesyonel sözleşme imzalanmıştır."

Aydin yilmaz,arda turan gibi ocak sonu doğmuş.sansda bulur,parlar da

Menajerim Ahmet Bulut olacak diye bağırıyor saçlar

Bu ne la böyle Wolverine JR gibi.

1643923652164-png.150211

klas futbolcu ama oyun zekasından faydalansak daha iyi,o zaman arda guler ve emirhan ilkhan diye dillendirmeye gerek olmaz

Stili belhanda gibiydi ilk izledigim zamanlar ama bu maçta top kaybedince gidip rakibin pozisyonunu bozan bir baran vardi,baran sorumluluk duygusuna kavustu defansif anlamda

baran da hamza da hayli soğukkanlı istifade etmek lazım bu heriflerden.

Ben o hamzayi geçen sene izledim sovuyordum. Geliştirmiş mi kendini
Hamza evlat çok yetenekliydi. Yaş kategorilerinin en iyilerindendi. Çok beğenirdim. Geçen sene u19da afallamıştı üzülmüştüm. Bu sene düzeldi.

6 numarada oynayip o fizikle boyle yerden muthis paslar nasil çıkariyo anlayamıyorum.arkasi donukken,2 kisi baski yaparken yapiyo bunlari.inanilmaz bir oyun zekasi var cok kıymetli bir oyuncu

yedek klübesinde yer bulması doğru olur

mehmete cok güzel bi orta kesmiş duran toptan

fiziği ince de cocuk yerden bakmadan bile şap diye pas atıyo...çok cabuk cıkıyo top ayagından,son yıllarda böylesi az geldi. ALLAH nazardan saklasın

ayağı iyi - özgüven ve fizik yüklenerek net bir 6 no yetiştirilebilinir.

Kiev maçında otomatik stopelere pas atıyordu heyecanda vardı tabi. onları hocayla deneyimle aşmalı

Geri
Üst Alt