GSC Haber Barış Alper'in Ofsayt Gerekçesiyle İptal Edilen Gole Müdahale Edilmiş İddiası

Kimse kusura bakmasın bizim taraftar ve camia fener kitlesi kadar olmasada ağır gerizekali dolu
Hala saçma sapan bir cmlik bir pozisyonu konuşuyor
Ama o maçta yapılan el müdahalesi penaltiyi dillendirmiyor mal taraftar kitlemiz

Kimse kusura bakmasın bizim taraftar ve camia fener kitlesi kadar olmasada ağır gerizekali dolu
Hala saçma sapan bir cmlik bir pozisyonu konuşuyor
Ama o maçta yapılan el müdahalesi penaltiyi dillendirmiyor mal taraftar kitlemiz

Abi makine bize bilerek ofsayt verdi diye bir argüman olamaz ya

Bu argümanı inanarak yapmamalıyız

Topun ayaktan çıkma anını bilerek şöyle durdular falan hesaplarına girmemeliyiz

katılmıyom. onlar şike yapıyo diye biz de yapak o zmn
Ne alaka. Yalan atmıyoruz birşey yapmıyoruz sadece fazla konuşup algı çalışmalarına engel olmalıyız diyorum. Şikeci olduklarını, tff ve hakemlerin onlardan taraf olduğunu 7/24 söyleyeceksin bukadar basit. Ortada bir yalan yok sonuçta

Ne alaka. Yalan atmıyoruz birşey yapmıyoruz sadece fazla konuşup algı çalışmalarına engel olmalıyız diyorum. Şikeci olduklarını, tff ve hakemlerin onlardan taraf olduğunu 7/24 söyleyeceksin bukadar basit. Ortada bir yalan yok sonuçta
bu twiti atmamız yanlış demişim

beni alıntılamışsın

bu twiti atmamıza katılıyon mu katılmıyon mu

konu bu

ne alaka şimdi fbnin şikeci olması

bu twiti atmamız yanlış demişim

beni alıntılamışsın

bu twiti atmamıza katılıyon mu katılmıyon mu

konu bu

ne alaka şimdi fbnin şikeci olması
Bu tweeti atmamıza katılıyorum kulüp okarak bu düzlemde devam etmemiz gerektiğini söylüyorum, tweet de yanlış birşey yok.rakibinin açıklamalarıyla,satılık medya ve sosyal medya trolleriyle oluşturmak istediği yakan algıyı yıkmamız gerektiğini söylüyorum. sürekli rakibin ahlaksızlıklarını, tff ve hakemler tarafından taşındığını dike getirmeliyiz . Bu üslup normalde bizim tarzımız olmasa da bu ülkede bağıranın haklı olduğu gerçeğini göz ardı etmeden üslup meselesini kenara bırakmamız gerektiğini söylüyorum

resmi hesaptan atılan twit tam fblik hareket olmuş

Bu tweeti atmamıza katılıyorum kulüp okarak bu düzlemde devam etmemiz gerektiğini söylüyorum, tweet de yanlış birşey yok.rakibinin açıklamalarıyla,satılık medya ve sosyal medya trolleriyle oluşturmak istediği yakan algıyı yıkmamız gerektiğini söylüyorum. sürekli rakibin ahlaksızlıklarını, tff ve hakemler tarafından taşındığını dike getirmeliyiz . Bu üslup normalde bizim tarzımız olmasa da bu ülkede bağıranın haklı olduğu gerçeğini göz ardı etmeden üslup meselesini kenara bırakmamız gerektiğini söylüyorum
bu twit algı falan yıkmıyor

onların oluşturduğu saçma sapan gerçeğin önemi olmayan düzlemde onlarla angaje olmamıza sebebiyet veriyor

Feneri şampiyon yapacaklar
Dog Reaction GIF by MOODMAN

açıkcası ayak havadayken de yerdeyken de bana pozisyon ofsayt geldi. gelgelelim sene başı tarafımızca teklif edilen yabancı hakem teklifini 2 hafta zırlayıp uygulatan bi ''YAPI'' karşımızdayken puan kaybedilen ender haftaları boş geçmemek de bu işin olmazsa olmazıdır tabi. karşımızda her istediği olurken zırlamaktan geri durmayan bir rakip varken hemi de.

Neye göre ruha uygunluk verip vermeyeceğiz peki? Biri 3 cm ofsayt olmasın der diğer 4 cm der, sonra 5 cm 1 cm sayılmaması saçma bla bla uzar gider şu haliyle bile uygulaması zorken böyle ucu açık bırakılırsa tartışmalar hiç bitmez.
Bence yoruma açık olmalı, faul ve elle oynama gibi. Önde olması avantaj sağlıyorsa kendisine ofsayt olmalı. Ayakkabısının ucu önde diye bir avantaj sağlama niyeti yok bence. He önde bile isteye beklerse ofsayt olur gibi.

Geri
Üst Alt