Başakşehir Bir "Adam" Daha Alıyor

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
A Spor'da yorumcu Erol Kaynar, Burak Yılmaz'ın bir sonraki adresinin Medipol Başakşehir olduğunu açıkladı.

Kaynar canlı yayında, "Birebir duyduğum bir haber. Ben birebir duymadan bunu magazin haberi olarak söylemem." diye konuştu.

Bana kötülüğün resmini çizebilir misin Abidin
images

---------------------Adam------------------
Adam-----Adam------- Adam------- Adam
----------------Adam--- Adam------------
Adam--------------Adam------------Adam
------------------Adebayor-----------------

Kendine yakışan yere gidiyor karaktersiz herif. Bunları toplaya toplaya batar başakşehir iktidar desteği mesteği de kurtarmaz. Arda'yı gördük mis gibi oynayan takımın ağzına etti.

Ülkede ne kadar antipatik ve sevilmeyen futbolcu varsa takıma toplamaya kararlılar galiba. Yazda Ali Koç başkan seçilip gönderirse Volkan Demirel'i de alırlarsa şaşırmam.

Selçuk ve ayıyı da alırlarsa kadro tamamlanır.

İBB yerine Adamspor olmaları gerekir bence.

Başakşehir ne yapmaya çalışıyor acaba? Güzel işleyen sistemini önce Arda, şimdi de Burak ile bozuyor.

+Caner: Türk futbol tarihinin en çirkef kadrosu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne kadar karakteri bes para etmez "adam" varsa doldursunlar. tolga zengin, volkan sen, gökhan gönül, yasin öztekin, olcay sahan, caner erkin, selcuk inan falan yakisir. s8ide alsinlar madem kankalari orada kendi de gitsin bizim pesimizi biraksin

Gelsin gelsin. Arda - Burak kalırlarsa iyice bitirirler bunları. Adebayor'u bize versinler hatta Burak varken başka golcüye gerek yok. :D

Selçuk'u şu adamlarla anıp durmayın. Kimin kiminle arkadaşlık ettiğine karışamayız. Arda'nın her röportajında Emre'yi araya sıkıştırması gibi sürekli gözümüzün içine soksa insanları o zaman sorun olurdu.

adebayoru kapak

Arda, Emre ve Burak'ın sürekli haberleştiği ve özel arkadaşlıkları olduğunu sezinledim. Bu bağlamda birleştirirsek doğru olabilir.
Arda tek başına bile Başakşehir'i sekteye uğrattırsa Burak'la beraber şampiyonluk yarışından erken koparlar.
(Bu sene 2.olurlarsa Şampiyonlar Ligi'nden gelecek tüm gelirler bize kalmış olur ayrıca.)

Geri
Üst Alt