Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

boşuna dememişler kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur daha iki gün önce aysala sayanlar gelmiş burda şimdi savunuyor

tff medya hükümet mazeret çok tamam bunlar doğrudur belki kuyusu kazılmıştır.ama aysalın hatalarıda bir değil iki değil üç değil 50 tane

şikeci aziz bile fedarasyona istediğini yaptırıyormu? nasıl yaptırıyor beni ilgilendirmez klübünü haksız bile olsa savunuyormu istediği şekilde kararlar aldırıyormu

eee aysal neden yapamadı çünkü ilk iki sene hükümetle ilişkileri Albayrak hallediyordu.terimde bu konularda iyidir.ikiside gidince medyada kayboldu

tff ilede ilişkiler hükümetle de kötüleşti

diyeceksiniz sporda siyasetin ne işi var olmamalı doğru ama burasıda türkiye rte cumhuriyeti buna göre oyuncaksın oyunu.oynamazsan işte böyle

bırakmak zorunda kalırsın başkanlığı tff istifa etmeli dedin ettiremedin? bunların hesabı sorulacak dedin soramadın sana haksız cezalar verildi

itiraz bile edemedin.ettiğinde de anında reddedildi demekki bi ağırlığın yok

üzgünüm ama türkiyede işler lobi ile yürüyor aysal temiz bi adam bu yüzden yanında bi hükümet yalakası birde fedarasyonla ilişki kuracak dediğini yaptıracak

eli maşalı adam şarttı candan erçetinle bu işler olmuyor maalesef

Şikecisin anladık nifak sokmaya geldin eyvallah ama o malum zat'ı burda övemezsin !!!

Şimdi yürü git:mad:

BlueTapa

Terim de mümkünse bir daha Galatasaray'ın kapısından içeri adım dahi atmasın. Gitsin tüp kafayla, hükümetiyle takılsın ebedi.

Şu boldladığım kısım için şunu diyebilirim ancak; Neden mi? Çünkü bu dünyadaki en büyük şikeci taraftarı dünyanın en büyük rüşvetçisi! Malesef ülkemizdeki tek siyasi güç!
13607-baskan-unal-aysal-stadyum-programina-konuk-1392105460775.jpg

13608-baskan-unal-aysal-stadyum-programina-konuk-asdfasfs.jpg

Aydinlar kendi istegiyle istifa etmistir, Fenerbahce´yi düsüren yönetici olarak tarihe gecmek istemedi. Ve kendisi öz ve öz Erdogan´a en yakin Fenerbahce´lilerden birtanesidir, Erdogan istedigi halde onu Fenerbahce baskani yapamamistir son secimlerde.

Yazıklar olsun bizlere de. Bir adamı kurttan kuştan koruyamadık, gözlerimizin önünde harcadılar, hiç birşey yapamadık. Lafa gelince de 25 milyon GS taraftarı der övünürüz.

Ünal aysal alp yalman'in adayligindan pek hosnut degil gibi...

Ondan icin sadece "iyi bir aday" dedi ama hic ikna edici yüz ifadesi yoktu...

Aday olmayacak ama kafasina göre bir baskan secilirse disaridan destek verecektir

Yazıklar olsun bizlere de. Bir adamı kurttan kuştan koruyamadık, gözlerimizin önünde harcadılar, hiç birşey yapamadık. Lafa gelince de 25 milyon GS taraftarı der övünürüz.
biz istediğimiz kadar konuşalım sonuçta o moruk divan üyeleri karar veriyor

çok üzgünüm buruk düğümleniyor boğazımda aysalı seviyodum bence marka olma yolunda ilerliyoduk yanlışları oldu ama artık kimse Fatih terim i savunmasın başkana güveniyodum ama yıprattılar mecburen bırakıyo yoksa çok sevdiği Galatasaraydan vazgeçmezdi o bizim desteğimizle olcak iş değil fosil divan kurulu yaptı yapacağını bravo medya başardınız not:alp yalmandan cacık olmaz gelirse tam ayvayı yedik

Sanırım yeni gelen yönetim borçları azaltayım diye, Melo, Muslera, Sneijder gibi oyuncuları satacak ve en çok bu koyacak bana

lanet olsun derin galatasaraya

su adamın kadrini kıymetini bilemediler

nah bulurlar bi daha böyle adamı

Yapma başkan ol aday :(

Tapatalk

Bittik mititk bu ne laa tamam bende istiyordum aday olmasını amaolmadı maçın izlemeyin filan gibi yorumlar var hesas şimdi maç izlemeliyiz takımı desteklemeliyiz GALATASAARAY hiçbir zaman sahipsiz kalmadı kalmaz

bu nedir yaa Galatasaraylımısınız Aysalsaraylı mı? bazıları işi iyice abartmış kız gibi mızmızlanıyorlar unutmayın şahıslar geçicidir kalıcı olan Galatasaraydır.. Alp Yalman düzgün kişilikli efendi Galatasaray geleneklerini iyi bilen bir insan ve başarılı olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

alp yalman'in bugünkü ortamda basarili olmasi IMKANSIZDIR

genc, dinamik, hirsli bir baskan lazim eger illa yönetim degisecekse

bu nedir yaa Galatasaraylımısınız Aysalsaraylı mı? bazıları işi iyice abartmış kız gibi mızmızlanıyorlar unutmayın şahıslar geçicidir kalıcı olan Galatasaraydır.. Alp Yalman düzgün kişilikli efendi Galatasaray geleneklerini iyi bilen bir insan ve başarılı olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Mancini tercihi her bakımdan çok yalnıştı. Sonun başlangıcı oldu.

Geri
Üst Alt