Başkanımız Dursun Aydın Özbek'ten Açıklama!

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
1733442336013.png

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı bu akşam yaptığı hadsiz açıklamalarla canlı yayında beni açıkça tehdit etmiştir.

Ben, bu onurlu göreve, Galatasaray’ın haklarına el uzatanlarla sonuna kadar mücadele etmeye ve bunun için her türlü bedeli ödemeye hazır olarak geldim. Hayatım boyunca bu ucuz tehditlerin cevabını verdim, yine veririm. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak bu makamın bir zerresine zarar getirmeye çalışılmasını asla kabul etmem.

Bugün geldiğimiz nokta çok açıktır. Türk futbolu; Stockholm Sendromu’na yakalanmış, bir kişinin esiri olmuş TFF Başkanıyla karşı karşıyadır.

Tüm spor kamuoyuna sesleniyorum: Bu ruh halindeki bir kişinin, Türk futboluna vereceği bir katkının kalıp kalmadığını herkesin iyi düşünmesi gerekmektedir.

Benim kavgam, Türk futboluna herkes için adaleti getirmek içindir.

Dursun Aydın Özbek
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

bravo demekten baska bisey diyemem

2 yol var. Aynı fikirde olan birkaç kulüple ortak hareket edip gürültüsüz inecek o koltuktan. Ya da ağır toplar devreye girecek rezil ollup gidecek

Stockholm sendromu, rehin alınan kişilerin kendilerini rehin alan kişi ile kurdukları bağı tanımlayan bir teoridir. Bir akıl sağlığı sorunu yani hastalık olmayıp, şiddeti normalleştirmek ve şiddeti uygulayana sempati beslemek hatta onunla empati kurmaktır

Stockholm sendromu resmen füze atmista bunu anlayacak zeka seviyesi ne fenerlilerde ne o mafyada yok

Keske yarın gündüz yapsaymis bu arada

Geri
Üst Alt