Başkanımızdan TRT Spor’a Açıklamalar!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
1541866034579.webp

Başkanımız Mustafa Cengiz, Kayserispor maçı öncesi TRTSPOR muhabiri Volkan Kılıç’ın sorularını yanıtladı.

Başkanımızın açıklamaları şu şekilde:

“Süreç devam ediyor. Beni ve sevgili Hocamızı çok ağır gerekçelerle tekrar sevk ettiler. Bir daha bir daha sevk edecekler sanırım. Süreç onu gösteriyor. Hocamızı etmesinler, beni etsinler. Tüm gün ve saatimizi vererek benim için de bulunduğum Hukuk Kurulumuz tahkim için gereken şeyleri yaptılar. İşler laf anlamaz, laf dinlemez noktaya geldi. Kılıç çekme, savaş baltalarını çıkarma gibi bir durum hissediyorum. Ben yaptığımız savunmaları, bize isnat edilen suçlamaları yayınlama taraftarıyım. Bunu değerlendireceğiz. Pazartesi ve Salı günü bütün medya mensuplarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştireceğiz. Alnımız ak, açık; yüzümüz pak. Hiçbir hareketimizde hiçbir hata yaptığımıza inanmıyoruz. Biz verilen cezaları asla kabul etmiyoruz. Bizim Zümrüdüanka kuşu gibiyiz. Küllerimizden doğarız. Galatasaray’ı hiçbir şey, hiç kimse engelleyemez. Galatasaray’a karşı kutsal bir ittifak oluşturma çabası içinde olduklarını da görüyoruz. Şundan emin olsun taraftarımız; teknik kadromuz ve yönetim olarak biz, bütün taraftarımızla birlikte Galatasaray’ı layık olduğu en iyi yerlere; hem Türkiye hem Avrupa şampiyonluklarına ulaştıracağız. Galatasaray 30 yıldan beri ilk defa mali olarak düzelme yolunda.”

“Çok üzülüyorum. Verilen ceza cürüme eşit olmalı. Maalesef, cürümün çok üzerinde. Hiç suçu olmayan Donk’a ve Rodrigues’e de bu yapıldı. Basın toplantısında hepsini detaylıca anlatacağım. Daha bilmediğiniz çok şey var. Hocamız mücadele ediyor. Galatasaray’dan ayrılırken de bazı Galatasaraylıların tepkileri vardı. Bunlar olabilir. Bunun yanlışlığı ortaya çıktı. Onun da haklı olduğu nedenleri var. Federasyondan ayılırken her iki tarafın da kendine göre haklı nedenleri olabilir. Hocam değerli bir insan. Türk futbolunda zaten teknik direktör yetişmiyor. Sayabilseniz toplam 4-5 tane çıkar. Bunlar içinde en değerlilerinden biri, uluslararası marka Fatih Terim. Eğer onu yıpratırsanız bilin ki Türk futbolunu da yıpratmış olursunuz. Sadece Galatasaray’ı değil.”

“UEFA’yla ilgili süreç çok sağlıklı bir şekilde sürüyor. İki yol var. İki yola, çatallaşma yoluna girdik dedim. Biri kısa sürebilir, diğeri uzun sürebilir. Fakat şundan emin olun; her ikisi de hayırlı ve mutlu bir son olur.”

galatasaray.org

Ne anlatıyorsun ulan ne ? Ösym'nin paragrafları gibi olmuş neyin kafasını yaşıyorsun başkan.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, PFDK kararlarıyla ilgili pazartesi ya da salı günü geniş bir basın toplantısı yapacaklarını açıkladı.

Pazartesi ankarada bir ziyareti olacak baskanin diye biliyorum , sali olur sanirim toplanti

cevre ve sehircilik bakanligi ile salon ile ilgili gorusme yapilacakti sanirsam

Konuş başkan şimdiye kadar sustuğumuz sessiz kaldığımız hata. Kolay değil öyle Galatasaray 'ı yok etmeye çalışmak ...

Pazartesi veya Sali cok erken degil mi ya. 2 hafta sonra falan konussaydi.

maç öncesimi yapmıs bunu helal olsun gene kötü zamanlama.

Şerefsizler Donk ve Rodriguesin cezalarını onamış... Allah belanızı versin

Geri
Üst Alt