Basket Takımlarımızın Bu Hale Gelmesindeki Sorumlu Kim?

Basket takımlarını kim mahvetti?

• Kullanılan toplam oy
    12

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

olaylar herkesin bilgisi dahilinde gerçekleşiyor zannımca!
kimdir bu sorumlu?
son euroleague şampiyonu bayan takımımızın ve ligde, Euroleague'de büyük başarılar elde eden erken takımımızı MAHVEDEN İNSAN EVLADI kimdir?

1- Ünal AYSAL (malum başkan)

20140617_426558_unal-aysal-fenerbahce-macina-cikmayacagiz_4.jpg

2- Murat ÖZYER (şube koordinatörü)

murat_ozyer_34645.jpg

3- Ergin ATAMAN ve Ekrem MEMNUN (koçlar)

ergin_ataman_aysal_yonetimini_bombaladi_h7008.jpg

GSARAY-FENER7.jpg

4- Oyuncular

sar%C4%B1%2Bforma.jpg

B_2b551dfec3a9b2f1a23070cac09616e1.jpg

3. ve 4. koymak bile teklif edilmemeliydi ya neyse.

İlk 2yi al salla salla vur duvara.. Bundan bağımsız olarak Ergin Hoca transferlerde yanlış yaptı yine çıkardık top16ya yönetimsel sorunlar olmasa ama takımın kimyası iyi kurulmadı .

Ünal Aysal tabi ki. Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytarın para saçışı geliyor aklıma direkt. Kankilerin uçuk maaşları geçen sene devre arasında yapılan hunharca transferler. Basketbol takımlarının hiç bir ilgisi yok bununla.

Basketbolla uzaktan yakından alakası olmayan mevcut capsiz yonetim ve kadro oluşturmakta rezalet bir performans sergileyen ataman&ozyer ikilisi.

çok net yönetim. Oyuncuların ve teknik heyetin zerre suçu olduğunu düşünmüyorum

1 - final maçına çıkmayarak GS tarihine kara leke sürdü.
2 - bütçeden küçülmeye gidilmeyecek dedi yalan söyledi.
3 - final four hayalleri kurarken bütçeyi aptal futbol harcamaları sebebiyle küçülttü.
4 - baktı kulüp batıyor arkasına bile bakmadan kaçt.

ölüm haberini aldığım zaman ilk bedduan benden ünal.

Basketbolla uzaktan yakından alakası olmayan mevcut capsiz yonetim ve kadro oluşturmakta rezalet bir performans sergileyen ataman&ozyer ikilisi.

Murat Özyer'in gölgesinde kaldığı için pek söylemedik ama çok sevsemde Ergin hoca'nın facia hamleleriyle sürece katkı yaptığı doğrudur. Piyasa fiyatının yarısı diye Jawai, üzerine Ian Vougioukas ve ilk yurt dısı deneyimini yasayan Pietro Aradori riskleri facia ile sonuclandı.

Jawai'de gecen yıl 1.1 e oynuyordu ki piyasa fiyatının yarısını siz hesaplayın artık. Yinede genel resme bakınca şubenin buraya gelmesinin sebebi Murat Özyer ve onu o koltuğa oturtan manevi abisi Lütfi Arıboğan'dır. İkiside Galatasaray nezninde sınır dışı edilmelidir.

Geri
Üst Alt