Batshuayi: "Galatasaray'a gelmemde etkileyici olan şey, koçla üç sezon boyunca konuşmuş olmamdı"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20241023_104545.jpg

Batshuayi: "Galatasaray'a gelmemde etkileyici olan şey, koçla üç sezon boyunca konuşmuş olmamdı, neredeyse üç ya da dört, her yaz onunla telefonda FaceTime görüşmesi yapıyordum ve kendime dedim ki, hadi, bu yaz o yaz, bunu yapacağız. Ve işte bu, bana güvenini gösterdi. Beni gerçekten istediğini gösterdi çünkü her koç sizi dört yaz üst üste aramaz. İşte bu kadar, doğru zaman olduğunu düşündüm ve seçimimden hiç pişman değilim."

Fenerbahçe'de iken Galatasaray'ın stadyumu ve taraftarları karşısında şok olmuştum. Bunu zaten önceden biliyordum ama gerçekten gördüğünüzde, transfer olduğunuzda, bir Gala oyuncusu olmanın nasıl bir şey olduğunu anladığınızda, bunu çok daha fazla hissediyorsunuz."

(UEFA TV)

Bunlarla konuşmaya dalıp yengeyi ihmal etti Hocam. Sonra sıkıntı.

İşsizliğinin önünde saygıyla eğiliyorum Hocam.

Şimdi koç ve şürekası çıkıp zırım zırım zırlayacak sözleşmeli oyuncumuzu ayarttılar diye.
Hiç birşey olmaz. Adam kaç ay bekledi. İstediği maaşı vermediler ve bize geldi. Okan hoca konuşsa ne olmuş. Adam çatır çatır oynayıp, kaç tane kritik maçta ipten almıştı feneri.

Geri
Üst Alt