GSC Haber Batshuayi Resmen Frankfurt'ta

alinirken yazdigim yerdeyim. @Aras Şimşek sevgili aras'in kulaklari cinlasin :hat:
bizim oyuna uymayan bir tipoloji idi . salt *rotasyon icin (sonradan girmek kaydiyla) o maas kulfet gibi gorunur .

diger yandan, kisa sure de olsa, katkin icin tesekkurler.

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli ne diyorsun bu duruma ?

morata gelisi sonrasi - verilmis en mantikli karar zannimca .

saygi ve selamlar .
FB'de 2 yilda oyuna sonradan girerek 35 gol filan atarak gelmisti. Bence yedek forvet icin dogru isimdi. Cunku herif ligin bug'i gibi bir sey olmustu artik. Gecen yil FB'yi ayakta tutan oydu, sonradan girerek gol atip kazandirdigi kamyonla mac vardi. Bence cok daha faydali olabilirdi bizde de, kullanamamasi hocaya yazar biraz da ama Osimhen'in gelisi sonrasi mental olarak çöküşe geçti. Icardi sakatligi sonrasi as adam olmayi beklerken bu sefer de milyonda bir olacak sey oluyor ve Osimhen gibi biri gelip yine 2. adam konumuna dusuyor. O yuzden bu isim ozelinde hocaya cok bir sey diyemiyorum. Yatip parasina bakmayi secmemesi olumlu hatırlatacak kendisini. Cunku inanilmaz bir kontrati vardi. Yolu acik olsun. Oyun tarzi her takima uyacak bir tarz degil maalesef, first touch gibi bariz defolari var ama gittigi yerde basarili olacagini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Frankfurt bunu alacani hic beklemezdim, gidip sov yapar orada

FB'de 2 yilda oyuna sonradan girerek 35 gol filan atarak gelmisti. Bence yedek forvet icin dogru isimdi. Cunku herif ligin bug'i gibi bir sey olmustu artik. Gecen yil FB'yi ayakta tutan oydu, sonradan girerek gol atip kazandirdigi kamyonla mac vardi. Bence cok daha faydali olabilirdi bizde de, kullanamamasi hocaya yazar biraz da ama Osimhen'in gelisi sonrasi mental olarak çöküşe geçti. Icardi sakatligi sonrasi as adam olmayi beklerken bu sefer de milyonda bir olacak sey oluyor ve Osimhen gibi biri gelip yine 2. adam konumuna dusuyor. O yuzden bu isim ozelinde hocaya cok bir sey diyemiyorum. Yatip parasina bakmayi secmemesi olumlu hatırlatacak kendisini. Cunku inanilmaz bir kontrati vardi. Yolu acik olsun. *Oyun tarzi her takima uyacak bir tarz degil maalesef, first touch gibi bariz defolari var ama gittigi yerde basarili olacagini dusunuyorum.
onurcum kalemine saglik . detaylica , bizim lig ozelindeki genel performansiyla ~ bize gelisini en azindan rotasyon/yedek bazli dogru oldugunu alti dolu belirtmissin bencede. keza, mesajinin kapanis kismi bold nacizane dusuncemle *ayni minvalde (oyun tarzi uygunluk konusu) .

morata gelmeden evvel, osi nin geldigi hafta bir yorum yapmistim, keza benzerini bu hafta morata icin de demistim ; *hold up, *link up .
tipoloji ozelliklerinde kanimca, genel kalitesinden bagimsiz_bats da bu dedigim ekstra *nuanslarin olmamasi , ki, sevgili @Aras Şimşek 'e bu denklemi osi geldigi haftalar da yazmistim . kulaklari cinlasin . :hat:
o gun ; bence daha farkli bir tipolojiye gitmemiz gerektigini nacizane vurgulamistim. osi ve morata bana gore gunumuz modern futbolunda onemli derinlikli nuans artilariyla bezeli elit isimler nazarimda . bu yasta kiralik bile olsa gelmeleri de bi tik utopik .

velhasil : bana gore olmasi gereken ilk planlama da morata ve osi de olan ekstra nuans derinlikli isimlere gidilmeli idi .gorece isim ve kalite elbette bu ikili gibi olmasi gerekmiyordu, ancak 3.bolgede ustte dedigim cok kritik ve kiymetli nuanslar bazli isimler cuk otururdu bizim takima .
<-gec oldu ama guc oldu diye belirtip nokta birakayim . :hat:

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Sampiyonluk golunu atmasini cok isterdim son haftalarda

Yolun açık olsun. Fener bize gol attiginda bile sevinmemisti herif üzüldüm onun adina. İnşallah başarılı olur

Cok iyi kurtulduk. 31 yasinda tek ozelligi olan kosu ve presten emekli olmustu ve +2 senesi vardi. Kufur yemeden , cikdirtmadan gitti.

Fenerde oynarken hakem ittirmesiyle atıyordu. Biz de zorlandı doğal olarak. Yinede kritik bir kaç gol atıp fenerlileri mutsuz uyuttu.

bye bye atunga

bodrum maçı golü için teşekkürler.

3M + 500 k (500 k gelmez muhtemelen)

biz 3m maaş + 3 M imza(taksit) liydi değil mi

imza parasına karşılık vermişiz gibi duruyor o zaman.

sadece 1.5 M zarar gibi bakıyorum ?
ne zararı ya adam yarım sezon oynadı bir sürü gol attı 32 yaşında

ne zararı ya adam yarım sezon oynadı bir sürü gol attı 32 yaşında
sadece para olarak dedim yav

gol attıda oyun olarak katıkısı 0 idi

carlos viniusta maç kurtaran gol attı - hatta belki sezonu kurtardı ama fıstı yani..

Forumumuzun beğenmediği yedek oyuncularımızın kendi liglerinin başaltı takımlarınca alındığını görmek düşündürücü.

Geri
Üst Alt