batuhan karadeniz

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
eski futbolcu, şuan futbol yorumculuğu yapıyor

kötü futbolcu iyi yorumcu çatır çatır söylüyor

malum kadrolu koç medya oluşumlarına girmezse yolu açık

Adam bizi sözde GSli yorumculardan daha fazla savunuyor ve FByi hakli olarak elestiriyor. Cocuklugunda bizden miydi acaba?

samsun maçında GS de 14 e 8 dediği anda "hadi hadi" deyip geçtim.dikkate aldığım bir ideğil.

ishal olup sahaya kyarak bırakan biri olarak kalacak hafızamda

Bu mu bizi savunuyor? Taylan Emre Okan mac satti demis acik acik.

Ben tek burda bizim icin positif konustugu ve Fbye salladigii paylasilan videoyalari görüyorum. Ondan öyle düsünmüstüm. Kendim böyle programlari hic izlemedigimden o konusmasini bilmiyordum.

O zaman dedigimi bu adam Attention Whore diyerek revize edeyim.

Galatasaray li söylentileri vardı bjk de oynadığı dönem. Ayyuka çıkmasın diye arada bize de sallıyor. Medya maymunu yeni nesil ahmet çakar. Son dönemde Populer olduğu için söyledikleri iyi oluyor aslına bakarsan. Direk dikine ağzına geleni söylüyor zaten youtube da olduğu için

Etkileşim kasan bir ilgi .. fazlası değil ..bugün öyle konuşur yarın lehimize tek hata görünce tam tersi..

Ekrandaki bazı isimleri eğlenmek için izlemek, bazılarını öğrenmek için izlemek lazım. Siz Batuhan Karadeniz ile Ahmet Çakar'ı alıp Emre Özcan derinliği beklerseniz tutmaz. Futbol temalı mizah olarak baktığınızda eğlenirsiniz. Kaliteli futbol yorumu görmek istiyorsanız açın Avrupa maçlarından sonra Socrates'i, eğrisi doğrusuyla Emre Özcan ve Erman Yaşar takımı baştan sonra anlatsın. Batuhan Karadeniz'i de eğlenmek dışında bir amaçla izlemeyin.

Futbol-Magazin tanımının yeni temsilcisi.

O nasil bi sac ekimi yaptirmis oyle yaw.

Konusu var.

Goygoy ekolünden bir yorumcu, ara sıra çıkışları güldürüyor o kadar.

Oğlu Galatasaraylıymış.Icardi'den imzalı forma istemiş, o da göndermiş.

Her hafta nereden prim kasarim diye uğraşıyor geçen de bize sallıyordu

Geri
Üst Alt