BBL 14/15 Sezonu H:8 | Türk Telekom 85-77 Galatasaray LH | MS | 1 Aralık | LigTV3

Seri yemeyi adet edinmişiz. Bir biz seri yapamiyoruz.

napılcaksa yapılsın artık bu takıma 4-5 tane adam gerek aslında ergin hocayada cok yazık oluo

Takviye falan yapmayacaksa yönetim Euro Lig'den elenelim ölecek herifler oynarken haftada 2 maç yapmaktan.Ligin 15. sırasındaki Telekom'dan 10+ fark yiyoruz.Bu savunmayla ve kadroyla hiç birşey olmaz bu takımdan.Her maç 10-0'lık seri mi yer bi takım.

Bu sene görünen o ki 10 mağlubiyetle falan giricez heralde play-off lara.

5 numara yok gayet normal sonuc niye sinirlendiniz bu kadar?

cingıl bels

Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin.(B)

mükemmel bir benzetme ; saat kelepçe , cep telefonu tasma (süper .... MF)

Dünyanın en uzun yaşayan canlısı ,en yavaş hareket eden KAPLUMBAĞAdır. (MF)

Bunlar şube genel koordinatörümüzün attığı son twitler arkadaşlar, hayat ne güzel değil mi?

Neden şubede kimse sorumluluk alıp istifa etmiyor ya da görevinden alınmıyor? Hayır yani daha ne olması lazım.

Ribandlarda 35 e 25 gerideyiz. İçerden 39 da 27 oynamişlar. Yani yüzde 69 la. İçerisi bomboş. 6.5 sayi ortalamasi olan Rakovic 30 sayi atti. Bu şubeyi iyice temizlemeden düzelemeyiz. Dogru dürüst yönetim olmasi lazim bunun için.

Maç sonu Ergin Ataman'ın röportajı bulup izleyin. Bu kadar sahipsizlik ayıp artık.

Bu takımı bu hale getirenlere yazıklar olsun

Maçtan şimdi geldim. Öncelikle bu takıma 1 değil 2 tane uzun şart. TT hücumu yarılarken Jawai daha yeni bizim sahaya geçiyor. Kerem Gönlüm çok dengesiz. Erceg bu maçta şut ritmini bulamadı. Arroyo pek sorumluluk almadı. Tribün güzeldi.

Maçın özeti bu. Takıma 2 uzun şart ve ayrıca da bir combo guard kesinlikle şart.

"Yedirmeyiz" diyebileceğimiz bir pivotumuz bile yok ..

B3yxMXPIgAEOmPI.jpg

Ergin hocaya yazık adam çırpınıyor ama ne ona ne takıma sahip çıkan bir kişi yok. Yönetici bozuntuları.. Bir kupa alınsa poz vermek için birbirlerini yerler..

Jamon gordon gelmiş diyorlardı ne oldu bilen varmı söylesin bi zahmet ....?????

Geri
Üst Alt