BBL 27. Hafta | Galatasaray Liv Hospital 73-70 Uşak Sportif | M.S | 4 Mayıs

bu takimdan hicbirsey olmaz harbiden bukadar kötü lig performansi olamaz

Bu takımın şampiyon olma ihtimali yok.

Bekle bizi Eurocup geliyoruz....

Play–off böyle geçerse zor maç kazanırız. Acil toparlanmak lazım. Umarım bilerek rölantide gidiyoruzdur.

Tapatalk v2

TBL'de son hafta maçlarından önce play off'lara kalan 8 takımdan, 6'sının sırası belli oldu.

Bu takımlar şunlar:

1. Banvit, 2. Fenerbahçe Ülker, 3. Anadolu Efes, 4. Galatasaray Liv Hospital, 7. Uşak Sportif, 8. Tofaş.

Salı ve Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalardan sonra Beşiktaş Integral Forex ve Pınar Karşıyaka'dan hangisinin beşinci, hangisinin altıncı olacağı ortaya çıkacak.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

(1) Banvit - (8) Tofaş

(2) Fenerbahçe Ülker - (7) Uşak Sportif

(3) Anadolu Efes - (6) Beşiktaş Integral Forex veya Pınar Karşıyaka

(4) Galatasaray Liv Hospital- (5) Beşiktaş Integral Forex veya Pınar Karşıyaka

Olum ya +10 üstü adam gibi kazanın yada ihtimalleri düşünüp kaybedin.

Herhalde pınar ile eşleşecez. Bjk Banvit'i biraz zor yener. Açıkçası bjk gelse daha iyi olurdu.

Karsiyaka ile eslesirsek ev sahibi avantaji kimde olacak?

Bu turda bizde. Yarı Final'de büyük ihtimal Banvit geleceği için rakipte.

Bu turda olsun cünkü hem Besiktas´in hemde Karsiyaka´nin seyircisi etkili. Elerlerdi bizi valla.

Banvit filan hallederiz iyi oynadiktan sonra. Seyircileri öyle baskili degil. Yeter ki adam gibi oynayalim.

Ama ben takimi begenmiyorum bu sene. Evet son 8 filan yaptik ama, yine de tutmadim bu kadroyu ben.

Bu turda olsun cünkü hem Besiktas´in hemde Karsiyaka´nin seyircisi etkili. Elerlerdi bizi valla.

Banvit filan hallederiz iyi oynadiktan sonra. Seyircileri öyle baskili degil. Yeter ki adam gibi oynayalim.

Ama ben takimi begenmiyorum bu sene. Evet son 8 filan yaptik ama, yine de tutmadim bu kadroyu ben.

Lige hiç konsantre olmadık. Bariz kötüyüz.

Şampiyonluk şansımız tempo ve isteği yükseltmedikçe çok düşük.

Bjkye koyalım yaw. Onlara koymaktan çok zevk alıyorum.

Geri
Üst Alt