BBL Play Off ÇF 3.Maç | Galatasaray LH 78-65 Beşiktaş IF | MS | 20 Mayıs

İlk maçtaki şoktan sonra gerekeni yaptık ve süprize izin vermedik.Yalnız bu Banvit'i bu kadar büyütme olayını anlayamadım.Ben ilk maçı kazanıp evimizde işi bitireceğimizi düşünüyorum.Ksk da Fener'i elerse ki ben deplasmanda maç kazanırlarsa elerler diye düşünüyorum,işte o zaman şampiyonluk çok yakın .Başarılar ve tebrikler takımımıza..

Bastan beri Fener'le final oynayacagımızı düsünüyorum,hala aynı yerdeyim.

Ads%C4%B1z.jpg
Pops Mensah-Bonsu diyorum ve başka birşey demiyorum :))

Oyun olarak geçen senenin bayağı altındayız zaten herkesin malumu onu bir kenara koyarsak heyecanda gitmiş.Her şeyden önce mental sıkıntıları çözmek lazım.

Hayret yenmiş paşalarımız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

gecen senenın sampıyonu bu senenın el top8 e kalmıs bı takım bu sene de fınal gorecektır..aynı sey futbol takımında olunca hersene sampıyon mu olacaz yhaa demesını bılırsınız ama..ben ınanıyorum bu takıma bıraz yorgunluk var onu atlatabılırsek sampıyon oluruz..

Maç için Kırıkkale'den geldim takım geçen senenin altında şu anda ama finale kadar toparlarlar bu arada arroyo çok başka bir basketbol oynuyor bir hareket yaptı pozisyon basketle sonuçlanmadı ama tribünler aşağıya iniyordu :)

KSK feneri yine parçalar bizim banviti geçmemiz zor ama imkansız değil saha avantajı onlarda

bakalım ne olacak ?

Kandemir, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Liv Hospital ile yaptıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezon boyunca başarılı bir performans sergilediklerini belirterek, "Bu başarılı performansın sonunda elenmeyi hak etmedik" dedi.

İki takımın eşleşmesinin basketbol açısından önemli olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Maça kötü başladık. Oyunun kritik anında, farkı 7 sayıya düşürdüğümüz sırada kötü şut kullandık. Bunları doğru değerlendirseydik rakip daha da strese girecekti" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemlerini de eleştiren Ahmet Kandemir, şunları söyledi:

"Hakem yönetimine bir şey demiyorum. Tansiyon yüksekken hatalı görebiliriz. Bir metreden hakeme küfür ediliyorsa ve duymamazlıktan geliyorsa hakemliği tartışmaya gerek yok. İnsan şahsiyeti için tepki verir. Rakip oyuncu, yedek oyuncuların olduğu yere küfrediyorsa ve bunu görüp de kabul ediyorsa biz de kabul etmemeliyiz. Arroyo, taşıma şirketi kurmuş. Sürekli topu taşıyarak içeri girdi. Böyle top taşıyan oyuncuyu savunmak mümkün değil."

Sezonu iyi performansla bitirmelerinde yönetim kurulunun katkısı olduğunu anlatan Kandemir, "Yüksek bütçeyle çıkmadık. Yönetim kurulu ödemeleri zamanında yaparak takımın mutlu olmasını sağladı. Bu da performansımızı yükseltti. Buraya kadar gelmemizde ödeme işinin örnek olması etken oldu. Hem Avrupa'da hem ligde önemli işler yaptık. Kadroya takviye yaparak gelecek sezon iddialı olmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

GÖKHAN ŞİRİN: MAÇA KÖTÜ BAŞLADIK

Siyah-beyazlı takımın genç oyuncusu Gökhan Şirin ise maça kötü başladıklarını ve sarı-kırmızılı ekibin tecrübesiyle galibiyete ulaştığını söyledi.

Sezon boyunca ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan siyah-beyazlı oyuncu, "Akatlar'da galip gelmemiz gerekiyordu. Burada da kazanabilirdik ama kötü başladık. Sonuçta biz yeni kurulmuş ve genç bir ekibiz. Bundan tecrübe edinerek gelecek sezon daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

3 puan

Ne içiyorlarsa bende ondan istiyorum bunlar.

Ayrıca genç ekibe bak

Ruzic-35

Bajramovic-33

Perkins-31

Buckman-30

Muratcan-34

Caner Topaloğlu-29

Lofton-28

yaşında.

Allah'tan yaşlı değiller.

Geri
Üst Alt