BBL Play Off Final 6.Maç | Galatasaray LH 85-77 FB Ülker | M.S | 16 Haziran

eger şikecılerın sahası kapanmazsa yönetım zafıyetımız ıyıce göz onune çıkar.adamlar her pisliği yaptı daha ne gereklı saha kapatılması ıçın.

Birilerinin kafası çalışıyor demek...

Bazı cahil cumbalaklar Galatasaray'ın başarısını Liv Hospital'a bağlıyordu da Ülker'i yok sayıp utanmadan,arlanmadan ...

Normal şartlarda eşit yarıştığımız hiçbir spor dalında kazanamıyorlar zaten. Hatta biz biraz daha güçsüz olsak dahi gücümüz yakınsa her zaman bu arsız camiaya karşı kazanıyoruz.

İnsan beyni gariptir. Kendine itiraf edemese de bilinçaltı her şeyi bilir. Bu ezikliğin, bu kompleksin, bu katakulli ile kazanma hırsı, normal yolla kazanamıyorsak şiddet ile alırız, Fenerle kimse başa çıkamaz, Fenerbahçe Cumhuriyeti hepsi bu kompleksin psikolojik birer semptomu. Hepsi çok iyi biliyor eşit şartlarda Galatasaray'a karşı kazanamayacaklarını.

Perşembe nolur bilmiyorum hayırlısı olsun. Gönül ister ki kazanalım ama basketbol konuşmuyoruz artık. Öyle bir terör ortamında nasıl oynar bizimkiler emin değil. Kolay değil. Hepsi insan sonuçta.

Maçtan önce de alıntılamıştım.Tekrardan paylaşmayı uygun görüyorum..

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kuruluna SON AÇIK ÇAĞRI !

TBF'nin uyguladığı akıl almaz uygulamalar ve çifte standartlar ortadayken !

10 Haziran'da oynadığımız maçın cezasını Tahkim kurulu maçımıza saatler kala kararlarını açıklarken !

13 Haziran Cuma günü Ataşehir Terör Arena'da oynanan maçtaki olaylara dair TBF'nin hiç bir girişimi yokken !

Gözlemci raporlarında Abdi İpekçi'de oynanan maç için "Galatasaray Spor Kulübü Yetkilerinin TÜM ÇABALARINA RAĞMEN" yazarken !

Yine Gözlemci raporlarında Ataşehir Terör Arena'da oynanan maç için açık açık "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Organize ettiği saha olayları" yazarken!

Salonumuzdaki koltuk düzenine bile bizden habersiz karışan, düzenleyen bir TBF varken!

Satılmış Hakemler, Kiralanmış Medya ortadayken!

Galatasaray Spor Kulübünün Cezasını Başşikeci Küfürbaz ve Provokatör Yardımcısının belirlediği bu kadar açık ve netken!

Bugünkü maçı aldığımız taktirde; Adaletsizliğin hüküm sürdüğü, Yandaşların, Satılmışların, Kuklaların ortamında 7. MAÇA TAKIMI ÇIKARTMAYIN!

Arkanızda MİLYONLARCA GALATASARAY TARAFTARI VAR...

DİK DURUN, DİK DURUN, DİK DURUN !

GALATASARAY SADECE TARAFTARIYLA GÜÇLÜDÜR !

Sorumluluktan kaçan, hukuksuzlukların hüküm sürdüğü ortamda, mikrofonlara hukuk konuşup olanları izlemeye koyulan, hakkımızı savunamayan her yönetici Milyonlarca Galatasaray Taraftarına hesap vermek zorundadır!

Yazdıklarımızın sonuna kadar arkasındayız.

Alacağınız kararlarında sonuna kadar takipçisi olacağız

ULTRASLAN

Katılıyorum. Gerekirse çıkmayalım maça, Şampiyonluk da gitsin. Yeter artık bu kadarı kabul edilecek bir şey değil. Biraz cesaretli olalım ya. Ne olacak ki o maça çıksak, öyle bir ortamda basket mi oynanıyor ki çıkıp oyunumuzu oynayıp kazanalım.

Çıkmayalım arkadaş, başvurulacak neresi varsa başvuralım. Dünya'da bile haber olur bu durum. 1 şampiyonluk oyuncuların hocanın canından daha değerli değil.

Turgay'ın hakemlerini de yenmek zorunda kalıyoruz her seferinde.

Ama bunu bile bile Turgay ile pasta keseceklerine kaç yıldır bu kulübe en anlamlı 1. Kupa'yı hediye eden Sedat İncesu hak etmiyor muydu acaba o karede olmayı ?

Seyircisiz oynama cezasi verilirse hakemler bizi dograr o macta telafi etmek icin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. Mactaki gibi ilk ceyrekte direnc koymassak sansımız kalmaz skor dengeli gittikce mac bize donecek fener panik yapacaktir,her topun kıymetini bilmek lazim ayrica bonsu ve arroyonun katkısı cok önemli

Tapatalk

2u3ure2e.jpg

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan önce de alıntılamıştım.Tekrardan paylaşmayı uygun görüyorum..

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kuruluna SON AÇIK ÇAĞRI !

TBF'nin uyguladığı akıl almaz uygulamalar ve çifte standartlar ortadayken !

10 Haziran'da oynadığımız maçın cezasını Tahkim kurulu maçımıza saatler kala kararlarını açıklarken !

13 Haziran Cuma günü Ataşehir Terör Arena'da oynanan maçtaki olaylara dair TBF'nin hiç bir girişimi yokken !

Gözlemci raporlarında Abdi İpekçi'de oynanan maç için "Galatasaray Spor Kulübü Yetkilerinin TÜM ÇABALARINA RAĞMEN" yazarken !

Yine Gözlemci raporlarında Ataşehir Terör Arena'da oynanan maç için açık açık "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Organize ettiği saha olayları" yazarken!

Salonumuzdaki koltuk düzenine bile bizden habersiz karışan, düzenleyen bir TBF varken!

Satılmış Hakemler, Kiralanmış Medya ortadayken!

Galatasaray Spor Kulübünün Cezasını Başşikeci Küfürbaz ve Provokatör Yardımcısının belirlediği bu kadar açık ve netken!

Bugünkü maçı aldığımız taktirde; Adaletsizliğin hüküm sürdüğü, Yandaşların, Satılmışların, Kuklaların ortamında 7. MAÇA TAKIMI ÇIKARTMAYIN!

Arkanızda MİLYONLARCA GALATASARAY TARAFTARI VAR...

DİK DURUN, DİK DURUN, DİK DURUN !

GALATASARAY SADECE TARAFTARIYLA GÜÇLÜDÜR !

Sorumluluktan kaçan, hukuksuzlukların hüküm sürdüğü ortamda, mikrofonlara hukuk konuşup olanları izlemeye koyulan, hakkımızı savunamayan her yönetici Milyonlarca Galatasaray Taraftarına hesap vermek zorundadır!

Yazdıklarımızın sonuna kadar arkasındayız.

Alacağınız kararlarında sonuna kadar takipçisi olacağız

ULTRASLAN

Çok güzel açıklama. ben de maça çıkılmasın diyordum.Hiç üzülmem hatta gurur duyarım. Artık eşeğin bir tarafına su kaçırdılar yeter artık demek için çok güzel bir maç hatta bunu dillendirmek lazım. Hocamız da benim orada can güvenliğim yok diyerek biraz da buna işaret etti bence.

Basketboldan fazla anlamam ama savunma yapamıyoruz kolayca gelıyolar potaya ben oyle hıssettım dun

Tebrikler aslanlar. Aslında yöneticilermiz bügün de mutlaka bir basın toplantısı düzenlemeleri lazım.Yoksa bu yanlı federasyon eziklere ceza falan vermez.

Ve bu basın toplantısını ntvspor ve trtspor da naklen yayınlaması lazım.bu ezik kanallar gecenki basın toplantımızı yayinlamadılar, ama 1,5 saat ezik azize nin basın toplantısı verdiler. Sadece gstv de yetmez.

ORTADA BİR KUPA VARSA

[attachment=10959:20121126221501-4356-big.jpg]

[attachment=10960:2005.jpg]

[attachment=10961:tük.Jpeg]

[attachment=10962:12-mayis-2012-fenerbahce-galatasaray-maci_262564.jpg]

[attachment=10965:767346_htmansetyeni.jpg]

[attachment=10966:eacd02a0-02c5-11e3-84c6-f149b98224fa-jpg20130811234908.jpg]

[attachment=10967:13-nisan-2014-galatasaray-odeabank-fenerbahce-maci_616875.jpg]

KAZANANI DAİMA SARI-KIRMIZI

Ekli dosyalar

• 20121126221501-4356-big.webp
    20121126221501-4356-big.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 2005.webp
    2005.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 92
  • tük.webp
    tük.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 12-mayis-2012-fenerbahce-galatasaray-maci_262564.webp