- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Üyeliğini iptal etmemiştir, genel müdürlük ele alıyor konuyu iptal sonrası çünkü.o blöfü bi tanıdık yapmıstı tamam diyip sonlandırmıslar üyeliğini.
Normal müşteri hizmetlerine dersen iptal ederler tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üyeliğini iptal etmemiştir, genel müdürlük ele alıyor konuyu iptal sonrası çünkü.o blöfü bi tanıdık yapmıstı tamam diyip sonlandırmıslar üyeliğini.
seni kim arıyor? beinden arıyorum diyene demişti işte bilmem kaç sene evvel. düşürün yoksa iptal ediyom demiş iptal etmişler :dÜyeliğini iptal etmemiştir, genel müdürlük ele alıyor konuyu iptal sonrası çünkü.
Normal müşteri hizmetlerine dersen iptal ederler tabi
İptal başvurusu yaparsan edevletten, genel müdürlükten aranırsın. Onların kampanya dışı fiyat verme hakları var.seni kim arıyor? beinden arıyorum diyene demişti işte bilmem kaç sene evvel. düşürün yoksa iptal ediyom demiş iptal etmişler :d
Todtv(beinconnect) aylık 300 tl diyor bunun bir kampanyası vs var mı?Geçen sefer 5-6 aylık 300 tl vermiştim.
Todtv ne ya? Amacı ne bu todunApp den 300 diyordu aylık,sitesinden 129 tl ye aldım 12 aylık ödeme ile 1500 tl total.
Todtv ne ya? Amacı ne bu todun