Bein'in Babamı Dolandırması

Üyeliğini iptal etmemiştir, genel müdürlük ele alıyor konuyu iptal sonrası çünkü.

Normal müşteri hizmetlerine dersen iptal ederler tabi
seni kim arıyor? beinden arıyorum diyene demişti işte bilmem kaç sene evvel. düşürün yoksa iptal ediyom demiş iptal etmişler :d

seni kim arıyor? beinden arıyorum diyene demişti işte bilmem kaç sene evvel. düşürün yoksa iptal ediyom demiş iptal etmişler :d
İptal başvurusu yaparsan edevletten, genel müdürlükten aranırsın. Onların kampanya dışı fiyat verme hakları var.

Normal çağrı merkezi sadece kampanya fiyatlarını verebilir.

Todtv(beinconnect) aylık 300 tl diyor bunun bir kampanyası vs var mı?Geçen sefer 5-6 aylık 300 tl vermiştim.

4k yayın için basvuru yapmıstık. whatsapp hattıyla konustuk. hatırlamıyrum şimdi de 200 küsüre geliyordu kutuyla birlikte. +30 mu ne yazıyorlardı kutuya. tamam dedik. lnb değişmesi gerekiyormus 1800tl mi ne lnb ücreti çıkardılar.
arkadas bize bu detay verilmedi falan demiş. kuruluma gelen çocukta whatsaptan patronuna yazmış. patrondan gelen mesajda fullhd cihazı çak geç demiş. arkadasta görüyor bunu. iptal ettik.

bayilerde davar, müşteri hizmetlileri de. yirmi bin defa üstüne basa basa farklı bir ücret çıkar mı diye sormamıza rağmen lnb detayını söylemedi müşteri temsilcisi. bu kadar uzaklar konuya. yada kaktırır geçeriz diye bakıyorlar olaya.

yeni kampanyayla başlattık ama 3 5 saat sonra gs tv kanal d show tv gibi kanallar sinyal seviyesi problemi nedeniyle gittiler ve yeniden kurduğumda tamamen yok oldular

bir de kutudan çok fazla ses geliyor

kuran elemanın telefonu aradım geleceğim dedi sorun kutudadır dedi ama 1 haftadır gelmiyor

müşteri hizmetleri 1 saat bekletip açmıyor telefonu

şimdi bu şerefsizlere ne yapabilirim

Yoğun bir sabahtan sonra foruma girip başlığı görünce Babel’in babamı dolandırması diye okudum.

Bu Babel kripto işlerine girmişti oradan millete coin mi gazladı diye düşündüm bir an.

Sonra başlığa girip de okuyunca jeton düştü. Bein’miş. Fener yalakası Bein’in de Allah cezasını versin.

Kafam düzgünken foruma gireyim.

"beni babamın dolandırması" diye okudum.

Geri
Üst Alt