Belhanda: "1,5 yıl daha kontratım var ve buradayım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1576140105295.png

Younes Belhanda, Paris Saint Germain'e 5-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarını değerlendiren Belhanda "Kendi evimizde iyi maçlar aldık, iyi puanlar da çıkarabilirdik ama yapamadık. PSG, Real Madrid gibi büyük takımlara karşı oynadık. Burada 5-0, Real'e 6-0 yenilince, bu kalbinizi kırıyor." dedi.

Galatasaray'ın kalan hedefleri hakkında konuşan Belhanda "Geçen sene olduğu gibi, ligde ve kupada ilerlemeye devam edeceğiz. Geçen sene şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne daha fazla çalışmamız gerekiyor. İki senedir Şampiyonlar Ligi'nde iyi değiliz, daha fazla çalışmamız gerekiyor." açıklamasını yaptı.

Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki iddialara cevap veren Belhanda; “Türkiye’deki yöneticiler transfer haberleri yayabiliyor. Şunu söyleyebilirim; 1,5 yıl daha kontratım var ve buradayım” dedi.

1.5 sene daha kontratım var daha yüksek maaş vermezseniz bi kamyon imza parası alırım keyfiniz bilir dio görüştüğü arap takımına 👍🏻👍🏻

bu arada anladığım kadarıyla albayraka laf çakmış

kesin onun ağının gevşek olduğunu ima etmiştir

İyi yine bunun 1,5 yılı kalmış. Feghouli ve babel in 2,5 seneleri var. Bunlara bizim verdiğimiz maaşları hiç bir takım vermez. Araplar bile vermez. Daha epey sömürecekler yani.

Sıkıntı yok Ankaragucu ve Antalyaspor maclarinda isliklandiginda gitmek zorunda kalacaksin.

1 mac samiyende çıktı diye kıçı kalkmış bununda. Kardeş dayak yersin bak çok pis döverler seni

Geri
Üst Alt