Belhanda'yı İkna Edemeyince Giualiano'yu Aldılar

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
transferde-belhanda-giuliano-gercegi-ortaya-cikti-8-milyon-euro_3fcdb.webp

Suudi Arabistan takımı Al Nassr'ın Giuliano'dan önce Belhanda'yı transfer etmek istediği ortaya çıktı.

Fransız basınındaki iddialara göre Galatasaray'ın formasını giyen Younes Belhanda, Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'dan gelen teklifi reddetti. Geçen sezon başında geldiği Galatasaray'da adı bu transfer döneminde söylentilere karışan Younes Belhanda, iddialara göre Suudi Arabistan'dan gelen bir teklifi reddetti. Sosyal medyadan gelen Belhanda sorusunu yanıtlayan Yahoo Fransa adına çalışan Manu Lonjon, Al Nassr'ın Belhanda'ya finansal olarak yüksek bir teklif yaptığını fakat Faslı oyuncunun bunu reddettiğini öne sürdü.

Fransız gazeteci Lonjon, Belhanda'ya yakın bir isim. Öyle ki, Galatasaray'da 10 numaralı formayı giyen oyuncu geçtiğimiz gün sosyal medyadan Lonjon'u işaret ederek takipçilerine onun aileden olduğunu belirten bir paylaşım yapmıştı.

Öte yandan, Al Nassr, Fenerbahçe'den Giuliano'yu transfer etmek üzere. Fenerbahçe, geçtiğimiz gün Brezilyalı oyuncunun satışı için Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile görüşmelere başladığını borsaya bildirmişti.

Ntvspor

saçını sakalını sevdiğim bela herif

hem bizi baltalamaya devam edecek hem de rakibimizi ihya etti demek

fener maçında oynayıp bir kırmızı daha görüp gerçek fenerli olur gamsız herif daha ağır konuşacağım da bayramı cezalı geçirmeyelim

Bayram Münasebetiyle konu ;cuma saat 24:00’ kadar küfüre serbesttir.

Yönetim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CL'de kendini göstermek istiyormuş beyimiz :)

Hem biz kurtulamadık hem de fenere stoper+sol bek parası çıkarttı hain herif.Başkan direkt Belhanda'ya lafı çakmış İstanbul kebab gitmiyo diye.

Ben esini gördükden sonra, bu bizden sonra yüz de yüz araplar gider diye düsündüm ama bu sene olmaz gibi geliyor.

Arkadaş hem sahada zararsın,hem takımı 10 m eurodan ediyorsun,üstüne rakibine transfer bütçesi yaratıyorsun.Bunlarla bu sözleşmeleri yapanların bu kadar rahat sıyrılamaması lazım.

Tudor-Dursun AŞ'nin en sağlam kazıklarından biri, bakalım nasıl çıkacak.

buna bu parayi verenlere kizmak lazim...2,6 3,0 maksimum ucret verseydin 6 milyon garanti almak icin ayrilirdi bence.. simdi kac aliyor bonuslarla ? sanirim 4 u buluyordur..... yine cok para ama ... yilda 4 milyon mu 6 milyon mu desen... ben satmistim bizi ya :eek::asd:

Modeste + Stoperden etti bizi belki de... Belki de Denayerin Bonservisini alabilirdik

yanlış haber. geçen baskan futbolcularımız hk. çıkan astronomik tekliflerin uydurma olduğunu söyledi. yani ortada 10m gibi bi rakam olsa bi şekil ikna edilir gönderilirdi. çünkü belhanda'ya da bizden fazlasını vereceklerdir tahmini.

Buradan da anlıyoruz ki herifler yine kara para aklamışlar.
Belhandaya aşağı yukarı aynı parayı vereceklerini düşünelim. Akbaba muhabbeti varken 10 milyon için döve döve gönnderirdik emin olun.
3-4 milyon falan teklif ettiler demek.

10 milyom teklif gelseydi, adama ordan masa alti 2 milyon bonus verirlerdi gitsin diye. Bence öyle teklif olmamistir. 10 milyon niye ödesinlerki?

Aykut'un zamaninda istedigi Tudor ve Dursun hainlerinin takima aldigi hain bir top tepici.Fazla soze gerek yok.Kulubeden cikmasin avrupada oynamasin

Sahada verdiği zarar yetmedi dışarıda da vermeye başladı. Şu ana kadar alttan alıyordum ama tam sövmelikmiş bu herif.

yanlış haber. geçen baskan futbolcularımız hk. çıkan astronomik tekliflerin uydurma olduğunu söyledi. yani ortada 10m gibi bi rakam olsa bi şekil ikna edilir gönderilirdi. çünkü belhanda'ya da bizden fazlasını vereceklerdir tahmini.
Yalnız haberde geçen yüksek fiyat oyuncuya önerilen maaşla ilgili bize verilen bonservisle ilgili değil. Giualino'ya ne verdilerse bize de onu vereceklerdi.

İnanıp kendi oyuncunuza sövmeyin kimlerin ne amaçla çıkardığı belli bu haberleri

Neresinden bakarsanız bakın yalan haber olduğu çok belli

Doğru bile olsa bu haberleri şimdi koyanların niyeti kötüdür.

Geri
Üst Alt