GSC Portal Belki Avrupa Ligi'ne Gideriz!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
sneijder31.jpg

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Borussia Dortmund maçıyla ilgili konuştu.

Detaylar GSC Portal'da...

Şinocum gideriz gitmesine de
AL'de para yok
bize para lazım para
para olmazsa senin taksitleri nasıl ödeyeceğiz

Prandelli varken AL değil yayla kupasına bile gidemeyiz.O kadar umudumu yitirdim bu heriften çünkü

Dun konusmasini izledim, adam sonuna kadar hakli, Dortmund bizden her turlu daha iyi, en fazla 3. oluruz bu oyunla dedi, bana gore 3. luk bile hayal..

Son düzenleme:
Dun konusmasini izledim, adam sonuna kadar hakli, Dortmund bizden her turlu daha iyi, en fazla 3. oluruz bu oyunla dedi, bana gore 3. luk bile hayal..
Ona gore oyunculari secsin bi zahmet.Kendisi taktik ozurludur.Bu kadroyla cikarsa fark olacagi daha mac basinda belliydi.Keza Arsenal macinin da icine etti.

cingıl bels

Ona gore oyunculari secsin bi zahmet.Kendisi taktik ozurludur.Bu kadroyla cikarsa fark olacagi daha mac basinda belliydi.Keza Arsenal macinin da icine etti.

cingıl bels

Sneijder den bahsetiyoruz, Prandelli i degil :)

He gideriz. Orda bile bu halimizle ezerler.

I am the one who knocks!

Prandelli kafalarına girmiş futbolcuların, lige konsantre olun diye. Hey Allah'ım ya!

anderlecht arse veya dortmunda karsi puan toplarsa gidemeyiz.

Gelecek sezon büyük ihtimal Avrupa liginde sürüneceğiz. Şimdiden kendimizi mental anlamda hazırlayalım.

Evet puan farkı 28 olduğu için bunları şimdiden düşünüp kendimizi hazırlamamız gerekiyor.

Geri
Üst Alt