Ben Arfa, Sezon Sonunda PSG'den Ayrılıyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1522329635080.webp

Hatem Ben Arfa, sezon sonunda PSG'den ayrılacağını duyurdu.

2015-16 sezonunda Nice formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansın ardından PSG'ye transfer olan Ben Arfa'nın yeni takımındaki kariyeri pek parlak geçmedi. Geçen sezon ilk 11'de şans bulamayan Fransız oyuncu, bu sezon resmi bir maça çıkmadı.

Ligue 1 deviyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ben Arfa, kariyerine başka bir kulüpte devam edeceğini söyledi.

Instagram hesabından bir mesaj yayımlayan 31 yaşındaki futbolcu, "Zor zamanlara rağmen bu formayı giydiğim için mutluyum. Takım arkadaşlarımla harika anılarım var. Taraftarlara teşekkür ediyorum." sözlerini kullandı.

Ben Arfa'nın ismi başta Fenerbahçe olmak üzere birçok önemli takımla anılıyor.

Goal

bu sene belhanda 'dan daha faydalı olur muydu acaba?

Belhanda'yı şutlayıp çökelim.

Gelecekse Belhanda kesinlikle gitmeli.

Hoş Belhansa öyle ya da böyle defolup gitmeli her şartta.

sent via GSC

Yeterince sorunumuz var.

Giuliano 'nun bu kadar iş yaptığı ligde Ben Arfa neden iş yapmasın ki ?

Belhanda 'yı bir şekilde gönderebilirsek yarın buyursun gelsin. Fernando 'nun yanına yine defansı iyi olan Krychowiak gibi bir orta saha koyarsak Ben Arfa 'nın defansif hiçbir zafiyetini çekmeyiz. Ama Belhanda ile birlikte hayatta olmaz

Arızanın teki. Oynamayacağını bile bile 2 senedir duruyor orada. Ben böyle futbolcuyu ne yapayım?

Yeterince yatıp kazanan oyuncumuz oldu zaten bugüne kadar.

Sen bir şey yapmayacaksın Terim oynatacak adamı.

Terim psikolog değil teknik direktör. Adam 2 sene oynamayacağını bile bile yattı. Bizde yapmayacağının garantisi var mı? Kariyeri kötü örneklerle dolu. Nice sezonu hariç hep yetenekli ama verim vermeyen oyuncu görünümü verdi.

Belhanda'da da zaman zaman kafa atıyor ama hiç Ben Arfa gibi arızaları olmadı.

Gelirse bonservisi elinde gelecek. Fit ve motive oldugunda abartmadan soyluyorum, Messi vari sov izleriz burada. Ama takimda Belhanda ve Feghouli varken biraz da olsa cekimserim. Eger Sampiyonlar Ligine katilirsak 2 yillik sozlesmeye evet diyecekse buyursun gelsin bence.

Tr ye ayak bastığı anda ligdeki en iyi futbolcu olur gözümde.Ama fbjk ye giderse beni üzen bir hamle olur.Onlardan önce davranmalıyız

Geri
Üst Alt