- 23 Aralık 2008
- 60.011
- 57.538
- 4.933
sizce hangi gol daha iyiydi?
Berkamp:
Burak:
Berkamp:
Burak:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bergkamp'ın golü bir sanat eseridir. Bir benzeri daha da atılmadı sanıyorum.
Son derece de bilerek yaptığı kanısındayım.
Kendisi demecinde de bilerek yaptığını söylüyor Hayri bey.bilemiorum veli abi
posyon bana baht faktörü babında zengin gelior
Topu sol ayağına yapıştırarak topla beraber dönmek istiyor ama ayağından açılıyor diye düşünmekteyimKendisi demecinde de bilerek yaptığını söylüyor Hayri bey.
Ayrıca vücut dili de bende o kanıyı uyandırdı.
Gerçeği bilemeyiz tabi. H. Şükür de ifb'ye zulümpiyatta attığı gol için (prates'in aya gitmesi muhtemel şutunun kendisinin kafasına çarptığı) bilerek attım demişti zira :d
O şiddetle gelen top ayağa yapışmaz, bilerek yapılmış bir hareket , ironi yapmıyorsanız tabiTopu sol ayağına yapıştırarak topla beraber dönmek istiyor ama ayağından açılıyor diye düşünmekteyim
Topu o tarafa atmak isteseydi sağ ayağının dışı ile yapması daha natural olurduO şiddetle gelen top ayağa yapışmaz, bilerek yapılmış bir hareket , ironi yapmıyorsanız tabi
Sol arkasından koşarak gelse aynen öyle olmalı, ama o zamanda bir özelliği kalmıyor çünkü bizim alt liglerde bile yapılan bir hareket zaten , mesele first-touch nedir nasıl yapılır Zidane Ronaldinho ayarında bir harekettir netTopu o tarafa atmak isteseydi sağ ayağının dışı ile yapması daha natural olurdu